Node.js kehittäjä

Kokeile yhteensopivuutesi

Oletko kokenut Node.js kehittäjä? Kenties hallitset back-end puolen hyvin ja haluaisit kehittyä full-stack osaajaksi? Meillä mukautetaan roolit yksilön toiveiden mukaisesti ja me kuulisimme mieluusti jopa niistä villeistäkin ideoistasi.

Tiedämme, että kyvyillesi on markkinoilla älyttömästi kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää riesaksi asti. Miksi sitten kiinnostuisit Codematesta, josta kukaan ei ole koskaan kuullut? Mitä kaveritkin sanoisi? Lue lisää, kenties Codemate onkin juuri sitä mitä sinä kaipaat.

Miksi Codemate?

Mottomme on ”Go Forward”. Ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. Meillä pääset oppimaan lisää ja kasvattamaan osaamistasi mukavassa ja hauskassa ympäristössä, jossa tuemme toinen toistamme. Esim. jos sinulla on hyvä pohja Node.js :n kanssa, ja haluaisit kehittyä full-stack osaajaksi, tarjoamme tähän loistavat puitteet.

Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen pienempi yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Työ, jolla on merkitystä. Meillä saat työskennellä osaavien ammattilaisten kanssa projekteissa, jotka tekevät vaikutuksen myös kavereihisi. Eli kaverit varmaan sanois et wow! Suurimman osan projekteistamme teemme globaaleille yrityksille, jotka jopa isovanhempasi tuntevat. Name-droppailemme näitä mieluusti, kun päästään jutuille. Rooliasi voimme myös räätälöidä sinun osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti.

Matias Savela dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella. Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki.”

Matias Savela

Software Architect & Mentor

Aja yhteensopivuustesti

Mitä etsimme?

Hyvät lähtökohdat saa sillä, että koet olevasi taitava NodeJS, Express ja Javascript-ekosysteemin parissa, ja olet toiminut teknisessä roolissa IT-alalla sellaiset viitisen vuotta tai enemmän (suuntaa antava luku). Relationaaliset tietokannat (esim. PostgreSQL) ja/tai NoSQL ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on käytännön kokemusta AWS / Google Cloud / Azure -pilvipalveluista, tai esimerkiksi Herokusta. Meistä olisi hienoa, jos pitäisit Dockerista ja sinulla kenties on jotain kokemusta DevOps ja CI/CD työkaluista ja palveluista (esim. Terraform, CloudFormation, Jenkins, Ansible). Meillä tiimityöskentely ja yhdessä tekeminen on tärkeää ja toivottavasti se on sitä myös sinulle.

Plussaa saa seuraavista: Fronttiosaaminen Reactilla, Angularilla tai Vuella, kokemus NestJS, Sails, FoalTS tai vastaavan parissa, mahdolliset AWS/GoogleCloud/Azure sertifikaatit ja Jest/Mocha -kokemus.

Meistä olisi hienoa kuulla sinusta ja katsoa yhdessä, josko Codemate olisi sitä, mitä kaipaat. Useat meistä nauttivat siitä, että saavat laajentaa teknologiaosaamistaan, ja tähän meillä on hyvät eväät tarjolla, mutta kuuntelemme sinua yksilönä ja mukautamme roolisi osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Olemme värikäs joukko koodareita (harmaakin on väri!) ja suunnittelijoita, jotka haluavat tehdä asiat hyvin ja eritoten kehittyä yhdessä. Järjestämme paljon vapaa-ajan aktiviteetteja (turvallisuus huomioiden) esimerkiksi pelien, kulttuurin, urheilun, hyvinvoinnin ja juhlien merkeissä, joten pääset nopeasti mukaan jengiin!

Meillä on aina ollut hyvät etätyömahdollisuudet, mutta olisi hienoa, jos voisit työskennellä lähellä tiimejämme ja asiakkaitamme joko Helsingissä, Oulussa tai Bangkokissa.

Mitä seuraavaksi?

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on vastata muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian! 😊

Go Forward.

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri – paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle