Ohjelmistoarkkitehti

Kokeile yhteensopivuutesi

Oletko kokenut arkkitehti tai matkalla sellaiseksi? Tulit oikeaan paikkaan.

Tiedämme että kyvyillesi on markkinoilla älyttömästi kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää riesaksi asti. Miksi sitten kiinnostuisit Codematesta, josta kukaan ei ole koskaan kuullut? Mitä kaveritkin sanoisi?

Codemate ei ole kaikille, mutta on kenties juuri sitä mitä sinä kaipaat.

Miksi Codemate?

Mottomme on ”Go Forward”. Ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. Meillä pääset oppimaan lisää ja kasvattamaan osaamistasi mukavassa, hauskassa ja tukevassa ympäristössä.

Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen pienempi yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Työ, jolla on merkitystä. Meillä saat työskennellä osaavien ammattilaisten kanssa projekteissa, jotka tekevät vaikutuksen myös kavereihisi. Eli kaverit varmaan sanois et wow! Suurimman osan projekteistamme teemme globaaleille yrityksille, jotka jopa isovanhempasi tuntevat. Name-droppailemme näitä mieluusti, kun päästään jutuille. Rooliasi voimme myös räätälöidä sinun osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti.

Matias Savela dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella. Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki.”

Matias Savela

Software Architect & Mentor

Aja yhteensopivuustesti

Mitä etsimme

Hyvät lähtökohdat saa sillä, että nautit webbi- ja pilviratkaisujen kehityksestä moderneilla open source -teknologioilla ja haluat luoda toimivia ratkaisuja. Haluat pysyä kartalla siitä, mitä alalla tapahtuu, jotta valitsemme projekteihin parhaat teknologiat ja arkkitehtuurin.

Meistä olisi hienoa kuulla sinusta ja katsoa yhdessä, josko Codemate olisi sitä, mitä seuraavaksi kaipaat. Olemme värikäs joukko koodareita ja suunnittelijoita, jotka haluavat tehdä asiat hyvin ja eritoten kehittyä yhdessä. Järjestämme paljon vapaa-ajan aktiviteetteja (turvallisuus huomioiden) esimerkiksi pelien, kulttuurin, urheilun, hyvinvoinnin ja juhlien merkeissä ja toivotamme sinut enemmän kuin tervetulleeksi mukaan!

Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä, mutta olisi hienoa, jos voisit työskennellä lähellä tiimejämme ja asiakkaitamme joko Helsingissä, Oulussa ta Bangkokissa.

Mitä seuraavaksi

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on vastata muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian! 🙂

Go Forward.

What does Codemate do, and who is it for?
ENG subs available

Codemate culture – the best place for players like you.
ENG subs available

Heikki and Anti tell about their journey at Codemate.
ENG subs available

Get in the list

We are really thankful if you are considering a career at Codemate.

If there wasn’t open positions that match your skills you can sign up to our email list to be among the first to know when new opportunities are opened!

Put me in the list