Full Stack kehittäjä

Kokeile yhteensopivuutesi

Etsimme vahvistusta kehittäjästä, jolla on kokemusta JS-teknologioista. Ja tietenkin, hyvää kaveria ja kollegaa. Olit sitten kokenut tekijä joko front- tai back-puolella, ja haluat laajentaa osaamistasi, tai olet jo kokenut full stack kehittäjä, niin meillä on paikka ja kehitysmahdollisuuksia sinulle. Miltä kuulostaisi työskennellä esim. Netflixin tai Googlen kanssa? Meillä pääset oikeasti nimekkäisiin ja sinun osaamistasi haastaviin projekteihin, ja voit tilanteestasi riippuen työskennellä Helsingin, Oulun tai Bangkokin toimistollamme joustavasti etänä ja paikan päällä. 

Tiedämme, että kaltaisellesi osaajalle on kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää ihan riesaksi asti. Miksi siis kiinnostuisit Codematesta, yrityksestä, josta kukaan ei ole kuullutkaan?

Lue lisää, saatamme nimittäin olla juuri sitä mitä kaipaat.

Miksi Codemate?

Työskentelemme nimekkäiden kansainvälisten yritysten kanssa, meillä on lähes 100 työntekijää sekä olemme olleet alalla jo 15 vuotta. Ei enää niin pieni yritys sittenkään?

Meillä työ ei ole kaikki kaikessa. Jos arvostat aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastuksia, matkustamista tai mökin rauhaa, Codemate voi antaa sinulle paremman balanssin elämään kuin globaali ja hektinen suuryritys. Mitä kaikkea voisitkaan tehdä, jos sinulla olisi energiaa työpäivän jälkeen seikkailuille sekä aikaa läheistesi kanssa?

Mottomme on ”Go Forward”. Meille se tarkoittaa, että työntekijöidemme kasvu sekä ammatillinen kehitys on tärkeysjärjestyksemme kärjessä. Kasva meillä kohti ammatillisia tavoitteitasi ja nauti samalla työnteosta.

Kuten kaikki alan yritykset, mekin tarjoamme hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat ja taitavat työkaverit sekä lämpimän yhteisön. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä joustavasti etänä Bangkokin toimistoltamme käsin. Erikoista? Kyllä. Siistiä? Ehdottomasti! 🌴

Aja yhteensopivuustesti

Mitä etsimme?

Etsimme full stack kehittäjää, jolla on aiempaa kokemusta web applikaatioiden luomisesta ja halua kehittää osaamistaan. Jos kaipaat projekteja, joissa saat riittävästi haastetta ja pääset kehittämään luovia ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin, olet oikeassa paikassa.

Tällaisessa tehtävässä on monia keinoja menestyä, mutta mielestämme näillä taidoilla pääsisit hyvin alkuun:

  • Vankka osaaminen useammasta kuin yhdestä web-teknologiasta. Meillä esim React, Typescript, Node.js ja Ruby on Rails on kovaa valuuttaa
  • Arvostat tiimityöskentelyä ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää
  • Olet ongelmanratkaisija, joka haluaa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja tuottaa heille arvoa.

On myös eduksi, jos sinulla on kokemusta pilviteknologioista, esim Azure, AWS tai Google Cloud, tai DevOps:sta.

Mitä tekisit meillä?

Me Codematella saamme työskennellä monipuolisilta aloilta tulevien tunnettujen asiakkaiden kanssa. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi työskennellä kansainvälisten jättien, kuten Netflixin tai Googlen kanssa? Meillä se voisi olla mahdollista! Haluamme sinut kanssamme luomaan saumattomia digitaalisia ratkaisuja, joita on intuitiivista käyttää ja jotka luovat aidosti arvoa asiakkaillemme.

Kaikki projektimme ovat uniikkeja. Meillä pääset jatkuvasti oppimaan uutta samalla, kun hyödynnät ydinosaamistasi web devaajana.

Yksi devaajistamme voi kertoa sinulle hieman viimeisimmästä projektistaan, Oikotiestä:

dash icon white dash icon white dash icon white
“Oikotie projekti alkoi kun myyntitiimimme identifioi meille mahdollisuuden, joka haastoi sekä minua henkilökohtaisesti että koko yritystämme. Keskustelimme asiakkaan kanssa heidän tarpeistaan ja onnistuimme kokoamaan hienon tiimin tavoitteiden saavuttamiseksi. Projektin aikana toimin johtavana devaajana, ja rooliini kuului mahdollistaa tiimimme toimiminen parhaalla mahdollisella tavalla. Olin vastuussa arkkitehtuurista ja back-end kehityksestä: ohjelmiston ja pilviympäristön suunnittelu, teknologiset valinnat, koodipohjan perustaminen, back end- koodaus ja rajapintojen rakentaminen sekä integrointi ulkopuolisiin järjestelmiin, samalla varmistaen, että vastaamme asetettuihin odotuksiin. Minulla oli tärkeä rooli hoidettavana, mutta se oli juuri sitä, mitä olin halunnut ja pyytänyt. Loppujen lopuksi paras fiilis tuli asiakkaan kommenteista tiimimme työtä koskien. Teimme työn yhdessä, ja me teimme sen hyvin.”

Mitä seuraavaksi?

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on vastata muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian! 🙂

Go Forward.

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri – paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle