Flutter-kehittäjä tai arkkitehti

Kokeile yhteensopivuutesi

Olemme johtava Flutter-talo ja etsimme Flutter kehittäjiä – tai jopa Flutter arkkitehteja kasvavaan joukkoomme. Jos etsit paikkaa, jossa voit keskittyä Flutter-tekemiseen kokeneiden työkavereiden ja nimekkäiden asiakkuuksien, kuten vaikka Googlen tai Netflixin kanssa, saatamme hyvinkin olla sitä mitä etsit. Olemme syvällä Flutter bisneksessä – emme vain luo sovelluksia Flutterilla, vaan kehitämme Flutteria itsessään Googlen kanssa.

Meillä voit työskennellä hybridimallin mukaisesti Helsingin, Oulun tai Bangkokin toimistollamme, tilanteestasi riippuen.

Miksi Codemate?

Codemate ❤️ Flutter Olemme johtava Flutter talo, jolla on enemmän kokemusta kuin kellään muulla.

Mottomme on ”Go Forward”. Ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. Meillä pääset oppimaan lisää ja kasvattamaan osaamistasi mukavassa ja hauskassa ympäristössä, jossa tuemme toinen toistamme.

Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen pienempi yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Työ, jolla on merkitystä. Meillä saat työskennellä osaavien ammattilaisten kanssa projekteissa, jotka tekevät vaikutuksen myös kavereihisi. Eli kaverit varmaan sanois et wow! Suurimman osan projekteistamme teemme globaaleille yrityksille, jotka jopa isovanhempasi tuntevat. Name-droppailemme näitä mieluusti, kun päästään jutuille.

Kuten monet IT-yritykset, me tarjoamme sinulle hyvät edut, valitsemasi työkalut, kauniin toimiston parhaalla paikalla ja tietenkin mukavat kollegat. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn Thaimaassa meidän 5 kerroksisessa huvilassamme Bangkokin sydämessä. 🌴 Erikoista? Jep. Siistiä? Todellakin!

Aja yhteensopivuustesti

Yksi monista Flutter töistämme

Mun Moi

Me uudelleenrakensimme Moi:n mobiilisovelluksen Flutterilla, jotta saimme luotua asiakkaille kauniin ja helppokäyttöisen tavan hallita käyttäjätilejään. Veimme saman myös webiin, yhtenä maailman ensimmäisistä Flutter web-projekteista. Voit katsoa meidän Flutter Web Meetup:n, kuullaksesi lisää. Lisää töitämme löydät Flutter töihin keskittyvältä sivustoltamme: Rebel App Studiosta.

Sinusta

Pääset hyvin alkuun, jos sinulla on vankka useamman vuoden kokemus mobiilikehittäjänä (iOS/Android/ReactNative), ja olet kehittänyt myös Flutterilla vähintään pari vuotta.

Mitä arvostamme:

  • Vahva ammatillinen kokemus mobiilikehityksestä, ja enemmän kuin pari vuotta kokemusta mobiilisovellusten kehittämisestä iOS:lle ja Android:lle. 
  • Olet käyttänyt Flutteria sovellusten tekemiseen, mobiili, web tai desktop.
  • Esimerkkejä luomistasi Flutter sovelluksista
  • Haluat kirjoittaa laadukasta koodia ja ymmärrät automatisoidusta testaamisesta. Plussaa on kokemuksesta Flutter widget tai integration tes parissa
  • Hyvä ymmärrys sovellusten arkkitehtuurista, kykyä hallita niiden kompleksisuutta ja tehdä niistä sekä testattavia että ylläpidettäviä.
  • Työhön sopivat/hyvät englannin kielen taidot

Plussana näemme osaamisen esimerkiksi seuraavista teknologioista: natiivi iOS tai Android, React Native tai Xamarin, CI/CD systems, React tai graafinen ohjelmointi (etenkin animointi).

Mitä seuraavaksi

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on vastata muutamaan helppoon kysymykseen

Toivottavasti tapaamme pian! 🙂

Go Forward

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri – paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle