Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code Code

Algoritmi: Antti Suuronen, 2021

Toimivaa koodia.

Täyden palvelun ohjelmistokehitystä bisneskriittisille sovelluksille ja pilvipalveluille. Tarjoamme ketteriä tiimejä, spesialisteja ja projektitoimituksia, joilla asiakkaamme etenee digitalisaatiossaan.

As a virtual operator our consumer apps need to be easy to use, decreasing the work load in customer service. Codemate is our partner for app design and development. The collaboration has been astonishingly easy and I can recommend Codemate based on my good experiences.

Kalle Vuoristo

CTO – Moi Mobiili

tom gilder
Sovelluskehitys

Sovelluskehitys

Räätälöidyt mobiilisovellukset ja verkkopalvelut

Codemate on tuotekehityskumppani maailmanluokan sovellusten toteutukseen. Autamme yrityksiä tehostamaan tuottavuutta toiminnallisilla sovelluksilla, sekä luomaan ilahduttavia digitaalisia kokemuksia asiakkailleen.

Ketterät tiimimme tekevät tuoteomistajanne elämän helpommaksi. Kehitämme sovelluksia iteratiivisesti ketterin menetelmin, hyödyntäen yleisimpiä avoimen lähdekoodin teknologioita. Design ja käyttäjätestaus on vahvasti mukana myös kehityksen aikana. Siirrämme teille kaikki IPR:t ja autamme vahvistamaan oman tiiminne osaamista projektin aikana.
Ota yhteyttä

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset

Web kehitys

Verkkosovellukset

Flutter, React Native

PWA, React, Vue

Taustajärjestelmät ja pilvi

up arrow up arrow

Referenssejä

Kehittämiämme sovelluksia

Moi Mobiili / Mun Moi sovellukset

Netflix / Metaflow

down arrow down arrow

Sovelluskehitys

back-end development and cloud
Taustajärjestelmät ja pilvi

Taustajärjestelmät ja pilvi

Back-end kehitys ja kaikki siihen liittyvä.

Taustajärjestelmien kehitys ei ehkä kuulosta jännittävältä, mutta meidän innostuksemme toimivasta data-flowsta, logiikasta ja pilvipalveluista ei tunne rajoja! Kehitämme räätälöityjä taustajärjestelmiä ja rajapintoja, sekä integroimme ne tarvittaviin ulkoisiin järjestelmiin, jotta tieto kulkee ja systeemit toimii.

Haluamme että tuotteesi on salamannopea, turvallinen ja skaalautuva. Back-end kehittäjämme ja arkkitehtimme varmistavat että järjestelmäsi kestää tulevia muutoksia, suuriakin käyttäjämääriä ja tietoturvauhkia.

DevOps spesialistimme auttavat automatisoimaan julkaisuprosesseja ja optimoivat pilviympäristöjä, jotta kehittäjät saavat enemmän tehoja irti ja lopputulos on laadukkaampi.

Backend kehitys

Node.js, Go, Python, RoR, Java, PHP

Pilvialustat

Google Cloud, AWS

Integraatiot ja APIt

DevOps

CMS ja eCommerce

up arrow up arrow

Referenssejä

Esimerkkejä taustajärjestelmä-
hankkeistamme

Schibsted / Oikotie sovellukset

Lehto / Digikumppani

down arrow down arrow

Taustajärjestelmät ja pilvi

cms and ecommerce
CMS ja eCommerce

CMS ja eCommerce

Verkkosivustot ja verkkokaupat digitaaliselle liiketoimminnalle.

Kun haluat rakentaa maailmanluokan verkkosivuston tai räätälöidyn verkkokaupan organisaatiollesi, Codematen CMS kehittäjät ja designerit ottavat homman haltuun.

WordPress on pääasiallinen CMS alusta, jota käytämme kauniiden, toimivien ja SEO -ystävällisten sivustojen tuottamiseen. Saat nopean verkkosivun, jonka sisällönhallinta on helppoa ja käyttökokemus mukautuu sulavasti kaikkiin päätelaitteisiin. Erityisesti julkiset organisaatiot ja B2C yritykset arvostavat web -saavutettavuuden asiantuntemustamme.

Olemme erityisen kiinnostuneita vähän monimutkaisemmista sivustoprojekteista. Mitä enemmän haastetta, kuten räätälöintiä, ominaisuuksia ja integraatioita, sitä parempi.

WordPress

WooCommerce

Laadunvarmistus

up arrow up arrow

Esimerkkiprojektit

Sivustoasiakkaitamme

Tradeka / Jäsenportaali

Health City Finland / Kotikatu365

down arrow down arrow

CMS ja eCommerce

testing and quality assurance
Laadunvarmistus

Laadunvarmistus

Ammattimainen testaus varmistaa laadun ja turvallisuuden.

Emmehän me bugeja tee koskaan, mutta.. 😉 Uuden ohjelmiston kehittäminen on aina uniikki prosessi, jossa kehityksen nopeuden ja laadun suhteen täytyy löytää tasapaino. Kun tiimissä on mukana Codematen testaaja, voivat kehittäjät keskittyä uusien ominaisuuksien toteuttamiseen ilman, että tuotteen laadussa tehdään kompromisseja. Testaus löytää toiminnalliset bugit ja käytettävyysmokat myös harvinaisemmista käyttötapauksista ennen asiakkaitasi ja ne voidaan ratkaista tehokkaasti.

Tietoturvatestauksella löydämme mahdolliset haavoittuvuudet jo kehitysvaiheessa ja voimme välttää vaarallisia kyberhyökkäyksiä. Haluamme että liiketoimintasi ja henkilötietosi ovat turvassa, joten ajamme automaattisia haavoittuvuustestejä ja teemme analyysiä OWASP TOP10 tietoturvariskejä vastaan.

Käytämme tutkivan testauksen metodeja, sopivia työkaluja, sekä testiautomaatiota, jotta voimme varmistaa tuotteesi laadun ja toimintavarmuuden.

Testiautomaatio

Tutkiva testaus

Käytettävyystestaus

Tietoturvatestaus

Suorituskykytestaus

Integraatiotestaus

Robot Framework

Cypress, Selenium

Esimerkkiprojekteja

up arrow up arrow
Esimerkkiprojekteja

Koodi

Mun Moi sovellukset

Moi Mobiili / Mun Moi sovellukset

Oikotie sovellukset

Schibsted / Oikotie sovellukset

OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa.

Katso yhteystiedot

Suunnittelu

Digitaalisen käyttökokemuksen suunnittelu.

Lisää designista

Huolenpito

Tuki ja jatkokehitys järjestelmällesi koko sen elinkaaren ajan.

Lisää huolenpidosta