Devaajia ja softa-arkkitehteja Bangkokiin ūüĆī

Testaa yhteensopivuutesi

Etsimme kokeneita web- ja mobiilikehittäjiä sekä ohjelmistoarkkitehteja kauniiseen toimistoomme Bangkokin keskustassa. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn kodikkaassa 5-kerroksisessa kartanossamme joka sijaitsee Bangkokin kaupungin sydämessä upeiden asuntojen, puistojen, ravintoloiden ja kulttuurin tuntumassa. Työskentelet suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme (kuten Google, Netflix tai Oikotie) kanssa haastavissa projekteissa, jotka tarjoavat sinulle runsaasti oppimismahdollisuuksia. Tekisit siis aika lailla samoja asioita kun meillä Codematella Suomessa, mutta paremmissa sääolosuhteissa. Paljon paremmissa.

Kurkkaa millaista elämä on Thaimaassa tältä videolta!

Vesse Saastamoinen dash icon white dash icon white dash icon white
‚ÄĚT√§√§ll√§ on jatkuvasti erilaisia tapahtumia, joten el√§m√§ ei ole koskaan tyls√§√§. Kauniiseen luontoon p√§√§see helposti viikonloppureissuille ja elintaso on yleisesti ottaen paljon korkeampi kuin Suomessa, koska vuokra ja ruoka ovat halvempia.‚ÄĚ

Vesse Saastamoinen

Software Security Tester

Miksi valita Codemate, pieni yritys, josta kukaan ei ole koskaan kuullut? Mitä ystäväsi sanoisivat?

Työskentelemme tunnettujen kansainvälisten asiakkaiden kanssa, meillä on 100 työntekijää ja olemme toimineet 15 vuotta. Emme kuulostakaan enään niin pieneltä, eikö vaan?

Meillä työ ei ole kaikki kaikessa. Jos arvostat aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastuksia, matkustamista tai mökin rauhaa, Codemate voi antaa sinulle paremman balanssin elämään kuin globaali ja hektinen suuryritys. Mitä kaikkea voisitkaan tehdä, jos sinulla olisi energiaa työpäivän jälkeen seikkailuille sekä aikaa läheistesi kanssa?

Mottomme on ”Go Forward”. Meille se tarkoittaa, ett√§ ty√∂ntekij√∂idemme kasvu sek√§ ammatillinen kehitys on t√§rkeysj√§rjestyksemme k√§rjess√§. Ty√∂ntekij√§mme ovat erinomaisia ty√∂ss√§√§n, ja tavoitteemme on varmistaa, ett√§ jos koskaan j√§t√§t meid√§t, l√§hdet kaksinkertaisella osaamisella kuin liittyess√§si joukkoomme. Kasva meill√§ kohti ammatillisia tavoitteitasi ja nauti samalla ty√∂nteosta.

Tarjoamme mahtavat edut, kilpailukykyisen palkan, joustavuutta ja lahjakkaita (ehkä jopa hauskoja?) ihmisiä kollegoina Bangkokissa ja Suomessa. Kaikki tämä samalla kun nautit auringosta, kulttuurista ja suurkaupungin tunnelmasta.

Millaista on työskennellä Codematella Bangkokissa Рtsekkaa video!

Tee yhteensopivuustesti
Jarno Nevala dash icon white dash icon white dash icon white
‚ÄĚKokeile jotain uutta ja erilaista ja omaksu se avosylin. Thaimaassa asuminen on eri asia kuin muutaman viikon lomamatka. Joillekin lyhyempi kokemus riitt√§√§ kun taas toiset rakastuvat pysyv√§sti.”

Jarno Nevala

Senior Software Engineer

Miksi Bangkok?

Hyvä valinta urakehityksen näkökulmasta. Kansainvälinen työkokemus on aina eduksi. Et ehkä tiedä tätä, mutta Bangkok on johtava liike-elämän keskus, jossa toimii suuria kansainvälisiä yrityksiä. Verkostoituminen muiden expattien kanssa hyödyttää sinua varmasti tulevaisuudessa. Nauti mukavasta elämäntyylistä samalla kun otat isoja askeleita eteenpäin urallasi!

Edullista ja mukavaa asumista. Bangkok on suuri kaupunki, mutta kustannukset ovat alhaiset. Kuvittele asuvasi kaupungissa, joka on verrattavissa New Yorkiin, mutta keskeisellä sijainnilla ja ylellisessä asunnossa. Panosta elämäntyylisi kaupungissa joka tarjoaa kulttuuria, hyvää ruokaa, kansainvälisiä huippuravintoloita, eri aktiviteetteja, aktiivista sosiaalisista elämää, viihtyisiä puistoja ja kaunista luontoa.

Kaakkois-Aasiassa matkustaminen. Bangkokista on hyvät yhteydet kaikille Thaimaan ja muiden Aasian maiden rannoille ja läheisille saarille. Vietä viikonloppusi ja juhlapyhäsi eri paratiisissa joka kuukausi!

Katso video jossa Vessa ja Jarno kertovat miten päätyivät Bangkokiin, miksi he nauttivat työskentelystä suurkaupungissa ja millaista on työskennellä Codematella!

Mitä me etsimme?

Etsimme kokeneita web- ja mobiilikehittäjiä sekä ohjelmistoarkkitehteja, jotka etsivät hieman erilaista elämäntyyliä. Emme ole fiksaantuneita tiettyyn tekkipinoon, mutta olisi hyödyllistä, jos sinulla on työkokemusta yhdestä tai useammasta teknologista, jota monet asiakkaamme tarvitsevat:

React/Angular/Vue

NodeJS, Python, Go

Flutter/React Native

AWS, Google Cloud, Azure

CMS/Wordpress

Tilanteesta riippuen voit liitty√§ joukkoomme suoraan Bangkokiin tai aloittaa ensin Helsingin tai Oulun toimipisteist√§mme. Jos kuitenkin p√§√§t√§t j√§√§d√§ Suomeen, niin ei h√§t√§√§, rohkaisemme ihmisi√§ k√§ym√§√§n Bangkokin toimistolla yhdist√§m√§ll√§ ty√∂t√§ ja lomaa. Olemme eritt√§in joustavia ja keskustelemme mielell√§mme tilanteestasi. ūü§ó

Andrew Kelly dash icon white dash icon white dash icon white
‚ÄĚJotkut pit√§v√§t kuumasta, toiset kylm√§st√§ ‚Äď tulin ensimm√§ist√§ kertaa Thaimaahan 3 kuukauden ty√∂komennukselle j√§tt√§en taakseni kylm√§n, kostean ja pime√§n Lontoon talven. Kymmenen vuotta my√∂hemmin ja jatkan edelleen urani kehitt√§mist√§ paikassa, jota kutsun nyt kodiksi.‚ÄĚ

Andrew Kelly

Quality Consultant & Team Lead

Mitä seuraavaksi?

Tiedämme, että uuteen maahan muuttaessa on paljon ajateltavaa. Mutta olemme tehneet sinulle ajatuksen tutkimisen helpoksi. Testaa yhteensopivuutesi vastaamalla muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen, niin voimme keskustella tilanteestasi lisää. Kuulemme mielellämme sinusta!

Jos sinusta tuntuu, ett√§ voisit olla etsim√§mme henkil√∂, testaa soveltuvuutesi klikkaamalla ‚ÄúGo Forward‚ÄĚ!

Go Forward

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri ‚Äď paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei l√∂ytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. √Ąl√§ turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meid√§n ilmoittaa s√§hk√∂postilla kun uusia ty√∂paikkoja avautuu. T√§m√§ ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan l√§het√§mme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle