Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care Care

Algoritmi: Aurora Tulilaulu, 2021

Aina valmiina kasvuun.

Codematen Care-tiimi pitää huolen, että digitaalinen palvelusi pyörii sujuvasti, pysyy tietoturvallisena ja vastaa jatkuvasti muuttuviin asiakastarpeisiin. Tuotteesi elinkaari on hyvissä käsissä.

back-end development and cloud
Jatkokehitys

Jatkokehitys

Jatkuva kehitys ketterillä menetelmillä.

Markkinat, teknologiat ja loppukäyttäjien tarpeet muuttuvat nykyään todella nopeasti. Liiketoiminnalle kriittisten digipalveluiden kehitykseen on usein järkevää kiinnittää ketterä tiimi, joka vastaa tuotteen jatkuvasta kehittämisestä. Sama tiimi hoitaa sekä tarvittavat ylläpitotoimet että tuottaa uusia ominaisuuksia ja parannuksia todellisten tarpeiden mukaisesti. Codematelta saat käyttöösi monialaisen ketterän tiimin joustavana palveluna.

Vaihtoehtona dedikoidulle tiimille on projektisoitu jatkokehitys. Tarjoamme Huolenpidon asiakkaillemme uusien ominaisuuksien ja ei-kiireellisten parannusten toteutuksen kustannustehokkaasti intensiivisissä jatkokehitysprojekteissa.

Jatkuva kehitys

Agile Ops tiimi

Projektisoitu jatkokehitys

Roadmap

Tukipalvelu

up arrow up arrow
down arrow down arrow

Jatkokehitys

cms and ecommerce
Tukipalvelu

Tukipalvelu

Olemme täällä sinua varten.

Codematen Care-tiimi auttaa ratkaisemaan elinkaaren aikana esiin tulevat ongelmat ja kehitystarpeet. Helpdeskimme tarjoaa tukea järjestelmän pääkäyttäjälle kaikissa teknisissä ja käyttöön liittyvissä asioissa. Nämä ohjelmiston elinkaaren ammattilaiset suunnittelevat kanssasi kehitys-roadmappia ja jatkokehitysprojekteja todellisten käyttäjätarpeiden ja liiketoimintasi muutosten ohjaamana. Tavoitteena on ohjelmistosi arvon kasvattaminen elinkaaren aikana, ei ainoastaan sen pitäminen hengissä.

Tukipalvelu ja care-tiimi hanskaavat kaikki nopeaa reagointia vaativat korjaukset ja muutokset, joita operatiivisen vaiheen aikana voi tulla eteen.

Tarjoamme Tukipalvelua ensisijaisesti itse kehittämillemme ohjelmistoille.

Service desk

Tikettien hallinta

Tukipalvelu

Ad-hoc kehitys

Ongelmien ratkaisu

Huolto ja ylläpito

up arrow up arrow
down arrow down arrow

Tukipalvelu

care maintenance
Huolto ja ylläpito

Huolto ja ylläpito

Jotta järjestelmäsi käyntiääni on pehmeä ja datasi turvassa.

Kaikki ohjelmistot vaativat säännöllistä päivitystä ja huoltoa pysyäkseen toimivina ja turvallisina. Tämä koskee myös räätälintyönä toteutettuja pilvipalveluita ja sovelluksia. Suosittelemme vahvasti investoimaan ennakoivaan huoltoon sen sijaan, että tulipaloja sammutetaan sitä mukaa kun niitä syttyy.

Codematen kumppanina saat sujuvan siirtymän koodausvaiheesta huolenpitoon.

Huolto- ja ylläpitopalvelumme pitää sisällään ohjelmistot ja pilviympäristön. Päivitämme säännöllisesti ohjelmistokehykset ja -kirjastot, jotta tietoturva pysyy kunnossa. Monitoroinnin avulla saamme tietää mahdollisista toimivuushäiriöistä ja pystymme reagoimaan niihin tehokkaasti. Säädämme pilviympäristöäsi tarvittaessa todellista tarvetta vastaavaksi, joka säästää sinulle kustannuksia. Varmuuskopiointi on olennainen osa palvelua, jonka avulla voit nukkua yösi rauhassa.

Päivitykset

Cloud ops / optimointi

Monitorointi

Varmuuskopiointi

Asiakkaitamme

up arrow up arrow
Valikoituja asiakkaitamme

Huolenpito

Spotilla

Seclion / Spotilla

Jäsenportaali

Tradeka / Jäsenportaali

Digikumppani

Lehto / Digikumppani

Klinikkasovellus

Nukute / Klinikkasovellus

OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa. OIlaan koodissa.

Katso kaikki yhteystiedot

Suunnittelu

Digitaalisen käyttökokemuksen suunnittelu.

Lisää designista

Koodi

Sovellusten ja pilvipalveluiden ketterä toteutus.

Lue lisää koodista