Houkuttelevia työmahdollisuuksia Aasian auringon alla.

Oletko aina halunnut työskennellä ulkomailla, mutta sopivaa mahdollisuutta ei ole osunut eteesi? Codemate tarjoaa kehittäjille, freelancereille ja yhteistyökumppaneilleen mahtavat puitteet työskentelyyn Bangkokin ytimessä Thaimaassa.

Monta syytä pakata matkalaukku.

Kukapa ei olisi syksyn pimeässä haaveillut arjesta lämpimässä. Matkalaukun pakkaaminen voi kuitenkin jännittää. Ota mukava asento, niin kerromme miksi maisemanvaihdos kannattaa.

Näyttääkö arkesi tältä?

🍂 Kylmää ja harmaata läpi syksyn ja talven.

🚶‍♂️ Loskassa tarpomista ja kasvoja viiltävää tuiskua kävellessä toimistolle.

🏠 Samat kadunkulmat ja kuppilat kotikaupungissa.

📅 Taloyhtiön lenkkisauna keskiviikkoisin.

⏰ Ystävät kaukana ja aikataulujen yhteensovittaminen arjessa on vaikeaa.

🥄 Torstaisin hernekeittoa lounasravintolassa.

Se nimittäin voisi olla tätä!

🌞 Ikuinen kesä ja lämmintä auringonvaloa.

🌴 Kevyt pyörälenkki lähipuistossa ennen toimistolle tuloa.

🌆 Irtiotto ja uudenlainen arki suurkaupungissa.

🌊 Uima-allas ja sauna ovat aina saatavilla – ja saunaseuraa löytyy varmasti.

💗 Tiivis ja toinen toisiaan tukeva yhteisö, joka tekee arjestakin juhlaa.

🍜 Aina uusia makuelämyksiä ruokakojuista.

Andrew Kelly dash icon white dash icon white dash icon white
”Thaimaassa asuu paljon ihmisiä, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa. Täällä pääsee näkemään ja kokemaan erilaisia kulttuureita. Siksi tämä on minulle niin tärkeä kokemus.”

Andrew Kelly

Quality Consultant & Team Lead, Codemate

Vesse Saastamoinen dash icon white dash icon white dash icon white
“Thaimaassa on yhä enemmän ja enemmän teknologia-startupeja. Yhteisö on kasvanut ja kasvaa edelleen. Tämä on mahtava paikka asua. Jos ei koko elämää, niin ainakin muutaman vuoden.”

Vesse Saastamoinen

Software Security Testing, Codemate

Kuulostaako houkuttelevalta? Niin meistäkin! Bangkokin toimistomme työntekijät ovat myös innoissaan uusista työkavereista. Jos olet jo vähän kokeneempi kehittäjä, joka kaipaa maisemanvaihdosta Suomen harmaudesta, tämä on erinomainen mahdollisuus kokeilla uuden näköistä arkea.

Tarjoamme kehittäjille:

  • Mielenkiintoisia ja osaamistasi haastavia projekteja. Oletko aina halunnut työskennellä esimerkiksi Netflixin tai Googlen kanssa? Meillä se on mahdollista!

  • Hulppeat puitteet Bangkokin keskustassa. Toimistomme sijaitsee aivan ytimessä. Viisikerroksinen toimistomme kätkee sisälleen myös uima-altaat, saunatilat ja makuuhuoneet vierailijoita varten.

  • Tukea ja apua kotiutumisessa uuteen maahan. Olemme verkostoituneet tiiviisti myös muiden suomalaisten kanssa. Autamme sinua löytämään elämänrytmin uudessa ympäristössä.

  • Modernit työvälineet ja Codematen ainutlaatuisen työkulttuurin. Annamme sinulle eväät kasvaa ja kehittyä työssäsi. Aivan kuten Suomessa, myös Thaimaasta käsin työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Voit siis tutkailla Thaimaata myös Bangkokin ulkopuolelta – ja tottakai voit tehdä töitä välillä myös Suomesta käsin.

“Pidän erityisesti siitä, että Codemate luottaa minun tekevän työni hyvin ja voin tehdä itsenäisesti päätöksiä. Tunnen, että Codematella ihmiset arvostavat työtäni ja luottavat minuun.”

– Andrew Kelly, Quality Consultant & Team Lead, Codemate

Psst… 🤫 Oletko vielä työurasi alussa? Suosittelemme kerryttämään kokemusta ennen matkaamista maapallon toiselle puolelle. Tutustu työmahdollisuuksiin Suomessa!

Toimistomme ovet ovat avoinna myös freelancereille ja yhteistyökumppaneille.

Toivotamme avosylin vastaan myös freelancerit ja yhteistyökumppanimme Bangkokin toimistollemme. Uskomme yhteistyön voimaan ja etsimmekin kiinnostavia tekijöitä, joiden kanssa voisimme tehdä myös yhteisiä projekteja.

Tarjoamme freelancereille ja yhteistyökumppaneille:

  • Samat hulppeat puitteet ja mukavat työkaverit, joista jo aikaisemmin mainitsimme. Lisäksi saat kauttamme tarvitsemasi työluvan.

  • Sopivien projektien kohdalla tarjoamme mielellämme myös kiinnostavia työmahdollisuuksia. Emme kuitenkaan edellytä työkeikkojen vastaanottamista.

  • Voimme auttaa sinua skaalaamaan tiimiäsi, jos tuot esimerkiksi omia kehittäjiä toimistollemme.

Jos haluat tulla seuraavaksi kokemaan Thaimaan, testaa yhteensopivuutesi!

Testaa yhteensopivuutesi
C icon
dash icon das icon

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Jukkaan, jos työskentely palmujen alla kiinnostaa tavalla tai toisella.

Lisää tarinoita

Tsekkaa blogistamme lisää mielenkiintoisia tarinoita

Katso kaikki artikkelit