Ota askel eteenpäin

Enemmän kuin duunia.

Codematella pääset kehittymään seuraavalle tasolle ja pitämään hauskaa samalla.

Meille tämä on enemmän kuin vain työtä. Emme ole vain softa-alan ammattilaisia vaan leppoisia kavereita, jotka haluavat työskennellä osana mahtavaa työyhteisöä. Uskomme, että yhdessä olemme parhaat ihmiset määrittämään mitä, miten ja millaisessa työkulttuurissa työtä teemme.

Jokainen työntekijä tuo oman uniikin lisän Codematen tiimiin ja osaamiseemme, jolla autamme asiakkaitamme etenemään digihankkeissaan. Oppimisen nälkä yhdistää meitä. Tuemme henkilökohtaista kehittymistäsi mentoroinnilla ja projekteilla, joissa voit käyttää uusimpia teknologioita avoimessa ja auttavaisessa ilmapiirissä.

Avoimesta ilmapiiristä puheen ollen – tsekkaa tämä video! Lähetimme Lauri Salovaaran Oulun toimistollemme selvittämään totuuden Codematen arjesta.

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri – paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Inhimillinen työnantaja

Perheystävällisyys, joustavuus ja reiluus näkyvät konkreettisina tekoina ja auttavat pitämään elämän tasapainossa erilaisissa tilanteissa. Oli sitten kyse perhevapaan pitämisestä, kouluttautumisesta, lyhyemmästä työviikosta tai väliaikaisesta palmujen alla työskentelystä, etsimme yhdessä keinot järjestää asian.

Tiina Miettunen dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä suhtaudutaan aidon positiivisesti perhe-elämän ja työn yhdistämiseen sekä ymmärretään, että näiden yhteensovittaminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. On ollut ilo huomata, kuinka ylin johto toimitusjohtajaa myöten näkevät, että perhe on tärkein ja työelämä joustaa sen mukaisesti. Ymmärretään mitä päiväkodista kantautuvat flunssat ja korvatulehduskierteet tarkoittavat. Kannustetaan perhevapaiden pitämiseen tai lyhennetään työaikaa työntekijän tarpeiden mukaisesti.”

Tiina Miettunen

Controller

Codematen työyhteisö

Meille rento työympäristö on tärkeää ja täällä huono huumori on taiteenlaji. Vaikka otamme työmme vakavasti, niin meidän ei tarvitse olla! Annetaan meidän Matiakselle mahdollisuus kertoa, miksi hän on viihtynyt meillä yli 10 vuotta.

Matias Savela dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella. Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki. ”

Matias Savela

Software Architect & Mentor

We have some awesome news! 🤩

Our latest Whopper (pun intended) of a #Flutter app for @burgerking_suomi is out now! 🍔

The app is live in Finland 🇫🇮 and available for download on AppStore and Google Play.
...

What if summer could last forever?🌴

Our Bangkok office is open to developers, partners, and freelancers. Would a change of scenery be something for you? 😎 Check out our latest blog - link in bio 👆

#codematelife #codematebangkok #workabroad
...

Lomille lomps, holiday homps! 😎

With this picture we want to wish you all a wonderful summer! 🌴

👉 Our social media channels will take a small summer break, but fear not, we’ll return in August for more snapshots about #codematelife! 📸
...

Jarkko and 2*Jukka at SolverX event, helping companies find solutions for their digital development needs. ...

Keksiviikko aka cookie wednesday has officially made it’s way to Helsinki!🤩🙌🏼 Great times ahead!🖤

#keksiviikko #codematelife #codematehelsinki
...

Welcome back Iiska! Iiska rejoined Codemate after exploring new things at a product house for a few years. And what a better way to do this than on a Valentine's day, the day that we celebrate friendship in Finland. Excited to have an old mate back to the group! 🤩 ...

Respect for all women and girls who are passionate about science and tech! Today Feb 11th is the International Day of Women in Science. Shoutout to @mimmitkoodaa for enabling entryways and peer support for women coders! #womeninscience #womenintech
@unwomen @unwomensuomi @unwomensuomihelsinki
...

Codemate 🖤 Pestipäivät
We’re live today 20.1. at 14.30-15.30!
Come and meet our CEO and developers to learn more about our open positions!

Tune in from the link in our story✨

#pestipäivät #pestipäivät2022 #recruitment #codematelife #pesticareerday
@blanko_ry @otit_kilta @pesticareerday
...

Codemate is looking for Web and Mobile Developers🤩 Want to know more? Chat with us today Wednesday at 13-15.
Come and say hi via your TUUDO application or the link in our story!

#tuudo #recruitment #tuudoapp
...

We wish eveyone happy Holidays and happy New Year! 🎅 🎄 ...

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle