Ota askel
eteenpäin

Enemmän kuin duunia.

Codematella pääset kehittymään seuraavalle tasolle ja pitämään samalla hauskaa.

Meille tämä on enemmän kuin vain työtä. Emme ole vain softa-alan ammattilaisia vaan leppoisia kavereita, jotka haluavat työskennellä osana mahtavaa työyhteisöä. Uskomme, että yhdessä olemme parhaat ihmiset määrittämään mitä, miten ja millaisessa työkulttuurissa työtä teemme.

Jokainen työntekijä tuo oman uniikin lisän Codematen tiimiin ja osaamiseemme, jolla autamme asiakkaitamme etenemään digihankkeissaan. Oppimisen nälkä yhdistää meitä. Tuemme henkilökohtaista kehittymistäsi mentoroinnilla ja projekteilla, joissa voit käyttää uusimpia teknologioita avoimessa ja auttavaisessa ilmapiirissä.

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri – paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Inhimillinen työnantaja

Perheystävällisyys, joustavuus ja reiluus näkyvät konkreettisina tekoina ja auttavat pitämään elämän tasapainossa erilaisissa tilanteissa. Oli sitten kyse perhevapaan pitämisestä, kouluttautumisesta, lyhyemmästä työviikosta tai väliaikaisesta palmujen alla työskentelystä, etsimme yhdessä keinot järjestää asian.

Tiina Miettunen dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä suhtaudutaan aidon positiivisesti perhe-elämän ja työn yhdistämiseen sekä ymmärretään, että näiden yhteensovittaminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. On ollut ilo huomata, kuinka ylin johto toimitusjohtajaa myöten näkevät, että perhe on tärkein ja työelämä joustaa sen mukaisesti. Ymmärretään mitä päiväkodista kantautuvat flunssat ja korvatulehduskierteet tarkoittavat. Kannustetaan perhevapaiden pitämiseen tai lyhennetään työaikaa työntekijän tarpeiden mukaisesti.”

Tiina Miettunen

Controller

Codematen työyhteisö

Meille rento työympäristö on tärkeää ja täällä huono huumori on taiteenlaji. Vaikka otamme työmme vakavasti, niin meidän ei tarvitse olla! Annetaan meidän Matiakselle mahdollisuus kertoa, miksi hän on viihtynyt meillä yli 10 vuotta.

Matias Savela dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella. Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki. ”

Matias Savela

Software Architect & Mentor

Codemate is meeting IT talents at Maalisuora event in Oulu🥳 Come and say hi! @oamk_ouas
@oamk_tietotekniikka
#maalisuora2021
#maalisuora
#businessoulu
...

Okok, TalenExpo is in Espoo, not in Helsinki. Sorrysorry!😇 Codemate will be in recruitment events in Espoo, TalentExpo and Oulu, Maalisuora this month. Meet you there?😎
#aaltotalentexpo #maalisuora
#recruitmentfair
...

Come and meet us at recruitment events:

✨TalentExpo in Espoo, Thu 11.11.
💫 Maalisuora in Oulu, Thu 18.11.

We’re on the lookout for potential recruits! Is it you?🤩

#recruitment
...

Farewell party for Juho after 7 years at Codemate💛 Thank you for all the memorable moments together and may there be a thousand more in the future🥳 Our office, events, and the inexhaustible fridge are always open for you!
#codematelife
...

Frosty morning yet bendy Codemateans!😄 Oulu office on their first morning practice in a while! Making it a habbit ?🏋🏻‍♂️🤩 #codematelife ...

#Userstudy. Our Designers on their way to get first hand info on what app users truly want. Vital part of the project! What about on a personal level as part of the job… Yay or Nay?🤩 #codematelife #designerlife ...

New Oulu office coming together piece by piece. Step of the day: @breathenaava ...

Office vibes #codematehelsinki ...

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle