Web kehitys & UX suunnittelu

Health City Finland

Kotikatu365

Uusi tapa asua

Kotikatu365 yhdistää elementit, jotka tarjoavat puitteet hyvinvoivalle, aktiiviselle elämälle ja mukavalle yhdessäololle naapureiden kanssa.

Kaupunkiasuminen on murroksessa. Kotikatu365 -asumiskonsepti on kehitetty suomalaisten asumistutkimusten ja kansainvälisten kokemusten perusteella vastaamaan murrokseen.

Cor Group:iin kuuluvan Health City Finlandin Kotikatu365 tarjoaa uudenlaisen uniikin kaupunkiasumisen mallin. Ensimmäinen konseptin asuinalue on rakentunut Oulun Lipporantaan 2018-2019. Seuraavaksi uusia kohteita on luvassa ainakin Kuusamoon, Kuopioon ja Vantaalle.

Kaikissa Kotikatu365 kohteissa asukkaiden arjen palvelut ovat helposti saavutettavissa digitaalisen palveluportaalin kautta. Codemate toteutti Kotikadun digitaaliset ratkaisut asukkaille, palveluoperaattorille ja palvelukumppaneille.

Yhteisöllisyys oli tärkeässä osassa palveluportaalin muotoilussa ja testauksessa. Lipporannan ensimmäiset asukkaat olivat innolla mukana käyttäjätesteissä. Näin asukkaat saatiin mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan palvelun sisältöön jo kehitysvaiheessa.

Kotikatu365 palveluportaali julkaistiin asukkaiden käyttöön syksyllä 2018. Codemate on innolla mukana kehittämässä uutta, modernia asumistapaa ja jatkaa Kotikatu365 jatkokehitys- ja ylläpitokumppanina.

Jari-Pekka Kelhä dash icon white dash icon white dash icon white
“Hyvinvoinnin ja asumisen operaattorina meille tärkeintä on tarjota parhaat ratkaisut asukkaiden sujuvaan arkeen ja palvelukumppaneidemme laadukkaaseen toimintaan. Codemate ymmärsi tämän kokonaisuuden jo heti suunnitteluvaiheessa ja toteutti Kotikadun digitaaliset palvelut vahvalla ammattitaidolla.”

Jari-Pekka Kelhä

Toimitusjohtaja, Health City Finland

C icon
dash icon das icon

Haluatko kuulla lisää?

Janne Korvanen on lääketieteen ja hyvinvoinnin digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija.

Muita mielenkiintoisia refejä

Ohjelmistokehitys

Oikotie sovellukset

Schibsted / Oikotie sovellukset

Mun Moi sovellukset

Moi Mobiili / Mun Moi sovellukset

Muut refet

Valikoidut tarinat yli 700 asiakasprojektin joukosta.

Katso kaikki