Mobiilikehitys & Web kehitys

Lehto

Digikumppani

Digikumppani rakennusalan edelläkävijälle

Lehto on rakennusalan edelläkävijä ja uudistaja, joka vannoo ketterän talousohjatun rakentamisen malliin.

Tämän onnistumisessa digitalisaatiolla on keskeinen rooli. Digikumppanina tuemme Lehtoa operatiivisessa tehokkuudessa ja asiakaslähtöisyydessä, joihin kannattava kasvu tukeutuu. Yhteistyömme käynnistyi vuonna 2016 ja jatkuu edelleen.

Useiden toteuttamiemme liiketoimintasovellusten keskiössä on Lehto Asunnoille toteutettu asuntoportaali, jonka avulla autamme Lehdon asiakkaita toteuttamaan asumisen unelmia käyttäjälähtöisellä digipalvelulla. Lehto Asunnot Oy liikevaihto vuonna 2019 oli 371 M€. Portaali tukee loppuasiakkaan ostoprosessia alusta loppuun: kohteen ennakkomarkkinoinnista aina kauppakirjoihin ja takuukorjauksiin saakka. Asiakkaiden käytössä on digitaalinen Oma Kotini -palvelu, jonka kautta suoritetaan mahdollisiin takuukorjauksiin liittyvät asiat.

Sujuvaa hankehallintaa

Tämä kaikki vaatii luonnollisesti taustalle sujuvaa liiketoiminnan hankehallintaa (asuntomyynnin ERP), jonka web-pohjaisista työkaluista me vastaamme. Avullamme Lehto on onnistunut digitalisoimaan hankkeen eri vaiheita aina myydyn asunnon takuu- ja vuositarkastuksiin saakka. Näiden virtaviivaistaminen on tuonut parempaa tuottavuutta liiketoiminnoille. Järjestelmä on integroitu useaan eri operatiiviseen järjestelmään ja ulkoisesti asuntohakupalveluihin.

Flutter-teknologialla toteutettu mobiilisovellus tukee Lehdon työmaiden tarpeita. Mobiilisovelluksen keskiössä on paitsi viestintä, myös takuukorjauspyyntöjen ja työkuittausten hallinta mahdollisimman helppokäyttöisesti työntekijöiden arkea helpottaen.

Vastaamme Lehdon intranetistä, joka tukee pörssiyhtiön viestintätarpeita. Täten Lehto voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja Codemate tuo lisäarvoa kantamalla vastuuta ja ideoimalla uutta Lehdon työntekijöille ja asiakkaille.

Kannamme vastuun myös Lehdon järjestelmien ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Lehto digitaalinen myyntikanava
Jarmo Oikarinen dash icon white dash icon white dash icon white
“Codemate on joustava ja ketterä partneri, joka on pystynyt tarjoamaan kattavasti IT-palveluita. Tiivis yhteistyö on tuonut digitalisoinnin hyödyt käytäntöömme.”

Jarmo Oikarinen

IO, Lehto Group Oyj

C icon
dash icon das icon

Haluatko kuulla lisää?

Janne Korvanen on lääketieteen ja hyvinvoinnin digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija.

Muita mielenkiintoisia refejä

Ohjelmistokehitys

Spotilla

Seclion / Spotilla

Kotikatu365

Health City Finland / Kotikatu365

Muut refet

Valikoidut tarinat yli 700 asiakasprojektin joukosta.

Katso kaikki