Codemate jatkaa vahvaa kasvustrategiaansa hankkimalla enemmistöosuuden Upsertista

Luova teknologiatoimisto Codemate, ilmoittaa hankkineensa enemmistöosuuden Upsertista, merkittävästä ohjelmisto- ja tietokantakonsultointiyrityksestä, 10. toukokuuta 2024. Tämä strateginen kumppanuus rikastuttaa Codematen tiimiä taitavilla ammattilaisilla, jotka vahvistavat yrityksen asiantuntemusta entisestään.

Haastavasta markkinatilanteesta huolimatta, Codemate on jatkanut johdonmukaisesti kasvustrategiansa toteuttamista. Codemate, Rebel App Studio by Codemate ja kesäkuussa 2023 ostettu Nordic Nomads saavuttivat merkittävän 30 % kasvun vuonna 2023. Yhteistyö Upsertin kanssa vahvistaa edelleen kasvunäkymiä.


Codematen toimitusjohtaja Toni Piirainen vierailulla Upsertin toimistolla Jyväskylässä.

”Upsert tuo mukanaan valtavan määrän kokemusta, ja heidän tiiminsä on täynnä poikkeuksellisen taitavia ammattilaisia. Heidän osaamisensa täydentää loistavasti Codematen vahvuuksia vaativissa projekteissa, mikä tekee heistä erinomaisen lisän nykyiseen kokoonpanoomme. Näin vahvalta kokemuspohjalta on paljon ammennettavaa, kun aloitamme yhteisen matkamme,” sanoo Codematen operatiivinen johtaja Jukka Katajaharju.

”Codematella ja Upsertilla on hyvin samankaltaiset arvot, mikä tekee yhteistyöstämme luontevaa ja vaivatonta. Me Upsertilla olemme erittäin innoissamme yhteisestä tulevaisuudestamme!”, kiteyttää Upsertin hallituksen puheenjohtaja Hannu Kröger.

Lisätietoja antaa:

Jukka Katajaharju
COO, Codemate
+358 44 730 1613
jukka.katajaharju@codemate.com

Codemate:

Codemate on johtava luova teknologiatoimisto, joka tunnetaan innovatiivisten ratkaisujen toimittamisesta yrityksille maailmanlaajuisesti. Keskittymällä digitalisaatioon ja hyödyntämällä erittäin ammattitaitoista tiimiään, Codemate on vakiinnuttanut asemansa luotettavana kumppanina yrityksille, jotka pyrkivät menestymään digitaalisella aikakaudella.

Upsert:

Upsert tarjoaa ohjelmistokehitystä ja konsultointia. Ratkaisut yksinkertaisesti toimivat — ne ovat suoraviivaisia ja helppoja ylläpitää. Upsert suunnittelee ja toteuttaa ilman turhaa politikointia tai tyhjiä korulauseita. Tavoitteena on parantaa asiakkaan liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Lisää luettavaa

Tsekkaa blogistamme lisää mielenkiintoisia tarinoita

Lue lisää