Codemate ja Upsert yhdistyvät saman brändin alle

Codemate on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Upsert tulee jatkossa toimimaan Codematen brändin alla. Tämä muutos seuraa Codematen aiempaa enemmistöosuuden hankintaa Upsertista tänä vuonna. Yhdistyminen on merkittävä askel Codematen kasvustrategiassa, yhdistäen molempien yhtiöiden vahvuudet yhden yhtenäisen brändin alle. Upsertille muutos on luonnollinen jatkumo, joka on saanut positiivisen vastaanoton niin asiakkailta kuin sisäiseltä tiimiltä.

“Siirtyminen Codematen brändin alle merkitsee Upsertille jännittävää uutta vaihetta. Codematen vahva brändi ja tunnettuus lisäävät asiantuntijoidemme näkyvyyttä ja uskottavuutta, mikä mahdollistaa entistä suuremman arvon tuottamisen asiakkaillemme”, sanoo Hannu Kröger, Upsertin perustajajäsen ja hallituksen jäsen. “Tämä muutos antaa meille mahdollisuuden hyödyntää näkyvämpää brändiä säilyttäen samalla korkeat standardit ja asiantuntemuksen, joista Upsert on tunnettu”, hän jatkaa.

Haastavasta markkinatilanteesta huolimatta, Codemate on jatkanut johdonmukaisesti kasvustrategiansa toteuttamista. Codemate, Rebel App Studio by Codemate ja kesäkuussa 2023 ostettu Nordic Nomads saavuttivat merkittävän 30 % kasvun vuonna 2023. Yhteistyö Upsertin kanssa vahvistaa edelleen kasvunäkymiä.


Codemate Helsingin kesäjuhlat uusien Upsert-kollegoiden kanssa.

”Jaettuamme jo nyt yhteiset arvot, osaamisen ja kasvutavoitteet, brändiemme yhdistäminen tuntuu luontevalta seuraavalta askeleelta. Tämä yhtenäisyys ei ainoastaan vahvista kollektiivista identiteettiämme, vaan myös tehostaa kykyämme tarjota entistä suurempaa arvoa asiakkaillemme yhtenäisenä tiiminä,” sanoo Jukka Katajaharju, Codematen operatiivinen johtaja. ”Olemme myös innoissamme saadessamme uuden Codematen toimiston kartalle! Meillä on nyt toimistot Helsingissä, Oulussa, Bangkokissa ja Suomen sydämessä – Jyväskylässä.”

Lisätietoja antaa:

Jukka Katajaharju
COO, Codemate
+358 44 730 1613
jukka.katajaharju@codemate.com

Lisää luettavaa

Tsekkaa blogistamme lisää mielenkiintoisia tarinoita

Lue lisää