Google luottaa Rebel App Studioon Flutter-kehittäjänä

Jo vuosien ajan olemme kehittäneet sovelluksia eri teknologioita hyödyntäen, ja vuonna 2017 Codematella alettiin hyödyntää myös Flutteria. Vuosien aikana on tapahtunut paljon: Flutter-kehittämiseen ja designiin keskittynyt Rebel App Studio by Codemate näki päivänvalon vuonna 2021, takana on monia menestyksekkäitä Flutter-projekteja ja olemme aktiivisesti osallistuneet Flutterin kehittämiseen yhdessä Googlen kanssa.

”Olen saanut mahdollisuuden kehittää mobiilisovelluksia monen eri teknologian avulla sinä aikana, kun olen työskennellyt Codematella. Jokaisella teknologialla on omat hyvät ja huonot puolensa, ja tärkeintä on ymmärtää, mitä asiakas todella tarvitsee ja valita paras teknologia sen perusteella”, kuvailee Timo Pieti, Flutter-kehittäjä, Rebel App Studio by Codemate.

”Flutterin etu on sen kyky soveltua myös vaatiivampiin käyttötarkoituksiin, kuten saumattomaan kommunikointiin natiivikerroksen kanssa. Sillä saa myös tehtyä UI-kerroksen todella tehokkaasti sekä varmistettua sen toimivuuden kattavien testien kautta”, Pieti jatkaa.

Mobiili- ja web-applikaatioiden kehittäminen on entistä nopeampaa ja kustannustehokkaampaa, ja toimijoita alalla on paljon. Nyt Google on julkaissut Flutter-konsulttihakemiston (Flutter Consultant Directory), joka helpottaa luotettavien ja kokeneiden Flutter-kehittäjien löytämistä.

”On palkitsevaa olla osana Flutter-yhteisöä eri tapahtumien ja avointen lähdekoodi julkaisujen kautta. Luotettujen kumppaneiden listalle pääsy on sekä luonnollista jatkumoa pitkäjänteiselle työlle että mahtava kunnianosoitus meidän loistaville kehittäjille ja designereille”, kommentoi Miika Toljamo, CO-Founder, Rebel App Studio by Codemate.

Innostunut yhteisö tekee Flutterista entistä paremman

Luotettavien Flutter-konsulttien hakemistoon pääseminen edellyttää yrityksiltä vahvaa näyttöä onnistuneista Flutter-projekteista, riittävää määrää taitavia kehittäjiä sekä sitoutumista Flutter-yhteisön kehittämiseen ja kasvattamiseen. Rebel App Studio on ollut aktiivisesti mukana yhteisössä erityisesti erilaisten tapahtumien, kuten FlutterVikings ja Fluttercon, kautta. Syksyllä 2023 Rebel App Studio sponsoroi Flutter and Friends -tapahtuman livestriimejä niille, jotka eivät päässeet paikan päälle Ruotsiin.

”Flutterilla on laaja yhteisö, jonka avulla Flutter kasvaa yhä laajemmaksi ja monipuolisemmaksi. On ilo olla osa tätä yhteisöä ja myös tuoda omaa osaamista ja tietotaitoa yhteisön käyttöön. On hienoa nähdä, erityisesti tapahtumissa, kuinka intohimoisesia ihmiset ovat Flutterin suhteen, Pieti iloitsee.

Tiesitkö, että Rebel App Studio by Codemate on esimerkiksi Burger King Finland ja Moi Mobiili -sovellusten takana? Vauhtimme ei ole hidastumassa – jatkamme viiden tähden sovellusten kehittämistä Flutterilla sekä myös yhteistyötä Googlen kanssa.

Haluatko kuulla lisää työstämme Flutterin parissa? Ota yhteyttä Miikaan:

Miika Toljamo
Business
+358 40 734 9399
miika.toljamo@rebelappstudio.com

Lisää tarinoita

Tsekkaa blogistamme lisää mielenkiintoisia tarinoita

Katso kaikki artikkelit