Flutter Web-kehitys

Codemate järjesti yhteistyössä Googlen ja Moi Mobiilin kanssa Flutter Web -aiheisen kehittäjätapahtuman 9.3.2021. Katso koko Flutter Web Meetup nyt YouTubessa:

Flutter Web tulee

Flutter on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa mobiilisovellusten toteutuksessa ja sitä käyttää yli puoli miljoonaa ohjelmistokehittäjää kuukausittain maailmanlaajuisesti. Flutterin etuna on yhden koodipohjan käyttö sekä Android että iOS sovellusten toteutukseen, jonka vuoksi mobiilisovelluksen kehityskustannukset ovat jopa 50% pienemmät kuin perinteisellä toteutustavalla.

Google julkaisi Flutter Engage kehittäjäkonferenssissaan 3.3 virallisesti tuen Flutterin selainpohjaisille toteutuksille. Yritykset voivat siis jatkossa tehdä sekä mobiili- että verkkosovellukset samalla koodilla, eli säästää entistä enemmän rahaa ja aikaa.

Moi Mobiili näyttää esimerkkiä

Moi Mobiili on suomalainen digioperaattori, joka kehittää yhdessä Codemate Oy:n kanssa tärkeintä digitaalista asiakashallintakanavaansa, Mun Moi -sovellusta. Alunperin mobiilisovelluksena toteutettu palvelu laajennettiin selainkäyttöiseksi verkkopalveluksi hyödyntäen beta-vaiheessa olevaa Flutter Web teknologiaa. Prototyyppi syntyi vain yhdessä päivässä!

Google on valinnut Mun Moi -sovelluksen yhdeksi referenssitoteutuksista tulevaan teknologiakonferenssiinsa. Se esitellään maailmanlaajuiselle yleisölle esimerkillisenä Flutter-toteutuksena ison kokoluokan kuluttajasovelluksessa.

Online-tapahtuma

Online -tapahtumassa Codematen pääkehittäjä, Tom Gilder ja Moin CTO Kalle Vuoristo kertoi kokemuksia Flutterin käytöstä Mun Moin mobiilisovellusten ja verkkopalvelun toteutuksessa.

Googlen Flutter tiimin johto, Tim Sneath ja Mariam Hasnany, Yhdysvalloista olivat mukana kertomassa Flutterin uusista ominaisuuksista ja tulevaisuudesta.

C icon
dash icon das icon

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä Tomiin Codematen mobiilitiimistä!

Tom Gilder dash rectangle dash rectangle dash rectangle dash rectangle dash rectangle dash rectangle

Tom Gilder,

Lead Mobile Developer

Lisää artikkeleita

Katso kaikki mielenkiintoiset juttumme.

Lue lisää