Wordpress Kehittäjä (plug-in)

Kokeile yhteensopivuutesi

Oletko kokenut WordPress-kehittäjä? Tulit oikeaan paikkaan.

Tiedämme, että kyvyillesi on markkinoilla älyttömästi kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää riesaksi asti. Miksi sitten kiinnostuisit Codematesta, josta kukaan ei ole koskaan kuullut? Mitä kaveritkin sanoisi? Lue lisää, kenties Codemate onkin juuri sitä mitä sinä kaipaat.

Miksi Codemate?

Mottomme on ”Go Forward”. Ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. Meillä pääset oppimaan lisää ja kasvattamaan osaamistasi mukavassa ja hauskassa ympäristössä, jossa tuemme toinen toistamme. Luomme sinulle henkilökohtaisen urasuunnitelman, ja pääset laajentamaan osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen pienempi yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Työ, jolla on merkitystä. Meillä saat työskennellä osaavien ammattilaisten kanssa projekteissa, jotka tekevät vaikutuksen myös kavereihisi. Eli kaverit varmaan sanois et wow! Suurimman osan projekteistamme teemme globaaleille yrityksille, jotka jopa isovanhempasi tuntevat. Name-droppailemme näitä mieluusti, kun päästään jutuille. Rooliasi voimme myös räätälöidä sinun osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti.

Codematen WordPress-tiimi on kovan luokan sivusto- ja verkkokauppatoteutuksiin keskittyvä valiojoukko,. Tule toteuttamaan sivustoja luovaan tech firmaan, jossa osaamistasi arvostetaan ja ohjelmistoprojekteja osataan vetää laadukkaasti maaliin. Pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin ja laajentamaan osaamistasi muiden kokeneiden kehittäjien ja designereiden rinnalla.

Niko Kallio dash icon white dash icon white dash icon white
”Päivääkään ei ole ollut tylsää tekemistä. Codematella olen saanut tehdä mielenkiintoisia hommia laidasta laitaan niin pienille startup-yrityksille kuin suurille kansainvälisille asiakkaille. Jokainen projekti tarjoaa aina omat monipuoliset haasteensa joita taklaamme hyvällä porukalla ja joustavalla ilmapiirillä mikä kannustaa aina kehittymään.”

Niko Kallio

Software Engineer

Aja yhteensopivuustesti

Mitä tekisin Codematella?

Meillä roolit räätälöidään yksilön omien toiveiden osaamisen mukaan, eikä tiukkoja roolijakoja täten ole. Mihin tarvitsemme ensisijaisesti apua on asiakkaidemme uusien sivustojen ja verkkokauppojen kehitys, tärkeimpänä alustana WordPress ja WooCommerce. Projektitiimiin kuuluu yleensä lisäksi designer, projektipäällikkö, testaaja ja vaihteleva määrä muita kehittäjiä. Projektien kestot vaihtelevat 2-6 kuukauden välillä ja pystyt vaikuttamaan siihen, mitä keikkaa haluat lähteä työstämään.

Toivoisimme sinun toimivan myös myyntitiimin tukena tekemässä ratkaisut asiakkaalle helpoksi, auttaisit asiakkaita uusien konseptien hiomisessa ja teknisten ratkaisujen valinnoissa.

Meillä pystyt hyötykäyttämään muitakin kuin devaustaitojasi laajasti: UX design, saavutettavuus, testaus, pilvipalvelut, dokumentointi, konsultointi, jne.. Uusia taitoja karttuu meillä varmasti omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. 

Työn lisäksi pääset mukaan ihan mahtavaan kaveriporukkaan. Teemme paljon juttuja yhdessä esimerkiksi pelien, kulttuurin, urheilun, hyvinvoinnin ja juhlien merkeissä ja pääset varmasti mukaan jengiin.

Mitä etsimme?

Hyvät lähtökohdat saa sillä, että olet kehittänyt web-sovelluksia WordPress alustalle jo useamman vuoden ajan ja sinulla on kokemusta WordPress plugin-kehityksestä. Vahva PHP-osaaminen on luonnollinen osa tätä roolia ja kokemusta rajapintojen rakentamisesta WordPress-alustalle arvostamme myös. Toivomme, että sinulla olisi eCommerce-kokemusta, erityisesti WooCommerce olisi kova juttu. Palvelin-/pilviratkaisujen ymmärrys (CMS palveluille), vahva fronttikehitysosaaminen ja konsultatiivinen ja asiakaslähtöinen työtapa ovat myös tärkeitä taitoja.

Seuraavista saa vielä bonusta ja plussaa: WordPress as a headless CMS-projektit, React-projektit, yleinen web-app tai back-end osaaminen ja UI-suunnittelu.

Meillä on aina ollut hyvät etätyömahdollisuudet, mutta olisi hienoa, jos voisit työskennellä lähellä tiimejämme ja asiakkaitamme joko Helsingissä, Oulussa tai Bangkokissa.

Mitä seuraavaksi?

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on vastata muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian! 🙂

Go Forward.

Mitä Codemate tekee ja ketä meillä on töissä?
ENG subs available

Codemate kulttuuri – para paikka kaltaisellesi pelinrakentajalle.

Heikki ja Antti kertoo matkastaan Codematella.
ENG subs available

Get in the list

We are really thankful if you are considering a career at Codemate.

If there wasn’t open positions that match your skills you can sign up to our email list to be among the first to know when new opportunities are opened!

Put me in the list