Senior Mobile Designer

Kokeile yhteensopivuutesi

Haluatko vihdoinkin päästä toteuttamaan sellaisia käyttöliittymiä, joista olet ennen vain haaveillut teknologiarajoitteista johtuen? Entä kiinnostaisiko sinua työskennellä kansainvälisten jättien, kuten Netflixin tai Googlen kanssa? Tai ehkä sinulle on tärkeää työskennellä organisaatiossa, jossa tarpeitasi kuunnellaan ja joka tarjoaa henkilökohtaiselle kehityksellesi täyden tuen? Lue pidemmälle, uskomme nimittäin, että Codematen Senior Mobile Designer -pesti saattaa olla juurikin sitä, mitä kaipaat!

Minkälaisesta roolista on kyse?

Senior Mobile Designerin roolissa pääset yhteistyössä tiimin ja asiakkaidemme kanssa luomaan maailmanluokan konsepteja ja digitaalisia kokemuksia, ja samalla vaikuttamaan siihen, kuinka työskentelemme ja kehitämme osaamistamme pidemmälle. Työskentelemme eri kokoisten ja eri toimialoja edustavien asiakasyritysten kanssa, joten projektit vaihtelevat meillä paljonkin. Täältä voit tutustua aiempiin töihimme, kerromme tavatessamme mieluusti lisää!

Käyttäjäkeskeinen- ja erityisesti mobiiliapplikaatioiden suunnittelu on lähellä sydäntäsi ja olet halukas työskentelemään yhteistyössä teknisen tiimin ja myynnin kanssa. Nautit kun saat häikäistä asiakkaan toimivilla ja näyttävillä tuloksilla. Mikäli tunnistat tästä itsesi, olemme sinulle se oikea työnantaja.

Mitä odotamme sinulta?

Codemate on tunnettu osaamisesta ja asiakaslähtöisyydestä. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua ja siksi etsimme tiimiin lisää kokeneita henkilöitä. Alla muutamia asioita, joita koemme tärkeäksi:

  • Sinulla on + 7 vuoden kokemus k√§ytt√∂kokemus- ja interaktiosuunnittelusta. Haemme erityisesti mobiilisuunnittelun hallitsevaa ty√∂kaveria. Ty√∂ vaatii my√∂s vahvaa osaamista visuaalisessa suunnittelussa. Kokemus muista alueista, kuten palvelumuotoilusta, lasketaan my√∂s eduksi!
  • Sinulla on monipuolinen portfolio, my√∂s mobiilisuunnittelussa ja kokemusta useammalta toimialalta.
  • Itseohjautuvuus, proaktiivisuus, sek√§ oman ty√∂n suunnittelu aina k√§ytt√§j√§tutkimuksesta toimitukseen ja tukeen ovat sinulle perusasioita. Osaat toimia sujuvasti ja luontevasti asiakkaan vaatimusten ker√§√§miseksi, tarpeen vaatiessa sopivasti haastaen.
  • Olet kokenut ja taidokas viestij√§, suomeksi ja englanniksi. Ty√∂kielemme on englanti, mutta asiakkuudet voivat vaatia suomenkielen taitoa. Kykenet viestim√§√§n asiakastapaamisissa selke√§sti ja yleis√∂n huomioiden ja tarvittaessa et ujostele esiinty√§ muille. Voit toimia jopa mobiilisuunnittelun sanansaattajana tarpeen tullessa! Toimenkuvasi voi ajoittain olla hyvinkin ‚Äúkonsultoivaa‚ÄĚ luonteeltaan, joten osaat esiinty√§ vakuuttavasti.
  • Sinulla on kokemusta myynnin tukena toimimisesta ja osaat laskea suunnittelun ty√∂m√§√§ri√§ ja poimia sopivat menetelm√§t hankkeellesi. 
  • Ymm√§rr√§t ohjelmointity√∂t√§ sill√§ tasolla, ett√§ kykenet keskustelemaan suunnitelmista teknisen tiimimme ja asiakkaidemme kanssa. Lis√§ksi osaat ajatella asioita my√∂s liiketoiminnnan kannalta ja muodostaa realistisia kokonaiskuvia, jotka auttavat koko tiimi√§ eteenp√§in.

Mikä tärkeintä, haluat tukea kollegoitasi ja asiakkaitasi. Huumorilla selvitään tilanteesta kuin tilanteesta, joten pieni pilke silmäkulmassa on eduksi töitä tehdessä. Me tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan tiimin ja kaiken tuen sille, että menestyt ja viihdyt meillä!

Codematella on toimistot Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa, ja tällä kertaa haemme suunnittelijaa liittymään joukkoomme Helsingin toimistolla tai siten, että voit olla siellä tarvittaessa vaikkapa 50% työajasta. Jutellaanko lisää?

Aja yhteensopivuustesti

Miksi Codemate?

Meillä näet ideasi konkretisoituvan jo rakennusvaiheessa. Codematella pääset alusta alkaen työskentelemään kehittäjien kanssa kohti yhteistä visiota, joka mahdollistaa parhaimman lopputuloksen. Kokeneena suunnittelijana tiedät, että projekteilla on aina omat rajoitteensa ja ominaispiirteensä budjetista teknologioihin. Codematella olemme tunnettuja siitä, kuinka pystymme alusta asti navigoimaan näiden realiteettien ympärillä sekä keskittymään nimenomaan siihen, mikä käyttäjille on tärkeää. Mobiileja ratkaisuja rakentaessamme käytämme yhä useammin Flutter teknologiaa, jota kehitämme yhteistyössä Googlen kanssa. Se on herkullinen työympäristö suunnittelijankin näkökulmasta, sillä pääset toteuttamaan asioita, joista perinteisesti suunnittelija voi joutua luopumaan. Olemme tässä teknologiaosaamisessa maailman huippua, joten etsimme vertaistamme suunnittelijaa.

Tiina Nykänen dash icon white dash icon white dash icon white
”Parasta ty√∂ss√§ni on se, ett√§ saan ty√∂skennell√§ tiivisti kehitt√§jien kanssa. Yhdess√§ saamme suunnitelman her√§√§m√§√§n eloon ja toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelisin Codematea henkil√∂lle joka haluaa p√§√§st√§ mukaan suunnitteluprosessin jokaiseen vaiheeseen ja haluaa ty√∂skennell√§ eri toimialojen parissa.”

Tiina Nykänen

Senior UX Designer

Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Meille on tärkeää, että viihdyt. Räätälöimme roolin osaamisesi ja omien ambitioidesi ympärille ja tarjoamme sinulle mentorointia niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi ja haluat kehittää eteenpäin. Tarjoamme hyvät edut, välineet ja puitteet työlle. Teemme paljon asioita yhdessä myös työn ulkopuolella, esimerkiksi laskettelureissujen, kulttuurin, liikunnan, hyvinvoinnin ja juhlien merkeissä, joten pääset varmasti nopeasti mukaan porukkaamme! Ja luonnollisesti suunnittelu tiimimme Oulussa ja Helsingissä ovat myös tukenasi ja ideoinnin ideointi kumppaninasi aina tarvittaessa.

Mitä seuraavaksi?

Tutustuisimme mielell√§mme sinuun ja portfolioosi sek√§ kuulisimme mielell√§mme, mink√§laisia haasteita ja yhteis√∂√§ sin√§ kaipaat. Testaa yhteensopivuutesi kanssamme alla olevasta linkist√§, niin jutellaan lis√§√§! ūüėä

Toivottavasti nähdään pian!

Go Forward.

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri ‚Äď paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei l√∂ytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. √Ąl√§ turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meid√§n ilmoittaa s√§hk√∂postilla kun uusia ty√∂paikkoja avautuu. T√§m√§ ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan l√§het√§mme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle