Senior Designer

Kokeile yhteensopivuutesi

Oletko kokenut Suunnittelija? Tulit oikeaan paikkaan! 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä kansainvälisten jättien, kuten Netflixin tai Googlen kanssa? Tai ehkä sinulle on tärkeää työskennellä organisaatiossa, jossa tarpeitasi kuunnellaan ja joka tarjoaa henkilökohtaiselle kehityksellesi täyden tuen? Tiedämme, että kyvyillesi on markkinoilla kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää riesaksi asti. Miksi siis kiinnostuisit Codematesta, tekkitalosta, josta harva on kuullut? Lue pidemmälle, uskomme nimittäin, että Codemate saattaa olla juurikin sitä, mitä kaipaat!

Miksi Codemate?

Meillä näet ideasi konkretisoituvan jo rakennusvaiheessa. Codematella pääset työskentelemään alusta alkaen kehittäjien kanssa kohti lopputulosta, mikä mahdollistaa monia asioita. Kokeneena suunnittelijana tiedät, että projekteilla on aina omat rajoitteensa ja töyssynsä budjetista teknologioihin. Codematella olemme tunnettuja siitä, kuinka pystymme alusta asti navigoimaan näiden realiteettien ympärillä sekä keskittymään nimenomaan siihen, mikä käyttäjille on tärkeää. 

Tarjoamme parhaat puitteet henkilökohtaiselle kehityksellesi. Räätälöimme roolin istumaan juuri sinun vahvuuksiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haluamillasi osa-alueilla tarjoamalla mentorointia ja tukea kehityksellesi. Mottomme on Go Forward ja ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. 

Haluamme, että viihdyt. Mielekkään työnkuvan ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme aidosti työn ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan kulttuurin, hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat ja taitavat työkaverit ja lämpimän yhteisön. Käymme mm. laskettelu/hiihtomatkoilla ja harrastamme erilaisia aktiviteetteja kulttuurin, hyvinvoinnin, pelien ja hauskanpidon merkeissä, joten pääset varmasti mukaan joukkoon ja luomaan osaltasi tulevaisuuden Codematea!

Minkälaisesta roolista on kyse?

Tulisit luomaan yhteistyössä tiimin ja asiakkaidemme kanssa maailmanluokan konsepteja ja digitaalisia kokemuksia, ja samalla vaikuttamaan siihen, kuinka työskentelemme ja kehitämme osaamistamme pidemmälle. Työskentelemme Googlen ja Netflixin ohella yritysten kanssa laidasta laitaan mitä tulee kokoon ja toimialaan, joten projektit vaihtelevat meillä paljonkin. Täältä voit tutustua aiempiin töihimme ja kerromme tavatessamme mieluusti lisää!

Aja yhteensopivuustesti

Kuka tähän rooliin sopisi?

Codematella olemme tunnettuja osaamisestamme ja senioriteetistamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman luokan palvelua ja siksi etsimme tiimiin lisää kokeneita henkilöitä. Alla muutamia asioita, joita koemme tärkeäksi:

  • 5+ vuoden kokemus käyttökokemus- ja interaktiosuunnittelusta. Kokemus muista alueista, kuten palvelumuotoilu ja visuaalinen suunnittelu lasketaan myös eduksi!
  • Monipuolinen portfolio ja kokemus useammalta toimialalta
  • Itseohjautuvuus, proaktiivisuus sekä hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi. Olemme kansainvälinen yritys ja virallinen kielemme on englanti, mutta työskentelemme paljon myös suomenkielisten asiakkaiden kanssa.
  • Kokemus myynnin tukena toimimisesta. Ymmärrät ohjelmointityötä sillä tasolla, että kykenet keskustelemaan suunnitelmista teknisen tiimimme ja asiakkaidemme kanssa. Lisäksi osaat ajatella asioita myös liiketoiminnnan kannalta.

Mikä tärkeintä, pidät itseäsi mukavana henkilönä ja autat mielelläsi kollegoitasi ja asiakkaita. Plussaa saa siitä, jos on hauska. Vaikka vain omasta mielestään.

Codematella on toimistot Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa, ja tällä kertaa haemme kahta kokenutta suunnittelijaa liittymään joukkoomme Helsingin toimistolla.

Mitä seuraavaksi?

Keskustelisimme mieluusti kanssasi. Jos ylläoleva kuulostaa yhtään hyvältä, tsekkaa sopivuutesi alta ja jutellaan lisää! Tai vinkkaa meistä naapurille 🙂

Toivottavasti nähdään pian !

Go Forward.

Mitä Codemate tekee ja ketä meillä on töissä?
ENG subs available

Codemate kulttuuri – para paikka kaltaisellesi pelinrakentajalle.

Heikki ja Antti kertoo matkastaan Codematella.
ENG subs available

Lisää minut listoille

Mahtaava että harkitset Codematelle hakemista.

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Laita minut listoille