Opiskelijoille ja junioreille

Kiitos, että harkitset meitä seuraavana työnantajanasi. Ensimmäisen ”oikean työpaikan” löytäminen omalta alaltasi on tärkeä askel elämässäsi ja urallasi. Tai ehkä sinulla on jo työkokemusta ja etsit paikkaa, jossa saat taitosi uudelle tasolle. Uskomme, että Codematella on paljon tarjottavaa kehittäjille ja suunnittelijoille uransa alkuvaiheessa.

Miksi Codemate?

Mottomme on ”Go Forward”. Se tarkoittaa, että ykköstavoitteemme on olla paikka, jossa henkilökohtainen kasvu ja ammatillinen kehittyminen on mahdollista. Kehity kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi kehittäjänä, samalla kun pidät hauskaa töissä.

Meillä työ ei ole kaikki kaikessa. Jos arvostat aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastuksia, matkustamista tai mökin rauhaa, Codemate voi antaa sinulle paremman balanssin elämään kuin globaali ja hektinen suuryritys. Mitä kaikkea voisitkaan tehdä, jos sinulla olisi energiaa työpäivän jälkeen seikkailuille sekä aikaa läheistesi kanssa?

Kun työskentelet, tee jotain merkityksellistä. Meillä pääset työskentelemään kovien asiantuntijoiden kanssa asiakasprojekteissa, jotka tekevät vaikutuksen ystäviisi. Ihan tosissaan, suurin osa asiakastöistä, joita olemme viime aikoina tehneet, on suunnattu maailmanlaajuisille yrityksille, jotka isoäitisikin tunnistaa.

Mahtava Codemate-yhteisö. Me Codematella haluamme työskennellä rennossa ilmapiirissä. Täällä huono huumori on oma taiteen muotonsa! Vaikka otamme työmme vakavasti, meidän ei tarvitse olla tosikkoja! Tykkäämme tehdä kaikenlaista yhdessä ja sinäkin sopeudut varmasti mukaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien!

Niinkuin moni muukin IT-talo, mekin tarjoamme hyvät edut ja kilpailukykyisen palkkauksen. ✨

Mitä voisin tehdä Codematella?

Roolimme eivät ole niin tiukasti rajattuja, vaan kannustamme ihmisiä laajentamaan osaamistaan teknologioihin ja aloihin, joista he ovat kiinnostuneita. Olipa kyseessä syventyminen mobiili- tai web-kehitykseen tai UX-suunnitteluun, voimme varmasti tarjota oppimismahdollisuuksia näistä alueista kiinnostuneille.

Uransa alkutaipaleella olevan henkilön kohdalla varmistaisimme ensin, että hänellä on projekti, johon osallistua tarvitsemalla tuella. Emme halua palkata ketään ”penkille” ja siksi kuuntelemme keskustelujemme aikana tarkasti, mitä haluat tehdä, mitä jo osaat tehdä ja missä tarvitset vielä hieman tukea. Näiden tietojen avulla löydämme oikean projektin, joka vastaa taitojasi ja tarjoaa sinulle etsimäsi oppimismahdollisuudet.

Codemate-tiimit sijaitsevat kolmessa toimipisteessä: Oulussa, Helsingissä ja Bangkokissa. Voit päättää missä haluat työskennellä.

Ketä me etsimme?

Etsimme kehittäjiä ja suunnittelijoita, jotka valaisevat työpaikkaa potentiaalillaan. Koska emme ole iso yritys (yhteensä 80 ammattilaista), tämä nostaa hieman kriteeriemme rimaa. Voi olla helpompaa päästä isompaan yritykseen, joka palkkaa useita junioreita vuosittain. Codematella tarvitsemme jokaisen työpanosta, mikä tarkoittaa, että kanssamme pääset myös tekemään ja oppimaan paljon. Tämä ei tarkoita, että odotamme sinun tietävän kaiken. Toivomme sinun olevan erityisen innostunut oppimisesta ja että sinulla on joitain projekteja näyttääksesi meille (esim. Githubissa).

Teknologiat ja taidot joista olemme kiinnostuneita:

  • Front end: React (JavaScript / TypeScript), Vue, Angular
  • Back end: NodeJS (JavaScript / TypeScript), RoR, Python, Java
  • Mobile: Flutter, React Native, Native iOS/Android
  • Cloud: AWS/Google Cloud/ Azure
  • PostgreSQL, CI/CD, Gitlab. 
  • Rest, GraphQL
  • CMS/Ecom: WordPress, Headless 
  • Hyvä englanninkielitaito

On hyvä alku jos sinulla on jo projekti tai pari vyösi alla.

Miten hakea meille töihin?

Kuten jo mainitsimme, niin emme voi palkata junioreita niin usein kuin ehkä isompi konsulttiyritys (ei sillä, että emme haluaisi!). Otamme kuitenkin huomioon potentiaalia näyttäviä junioreita ja sisään pääsee parhaiten rekrytointitapahtumien kautta. 🤗 Päivitämme tälle sivulle rekrytapahtumat joihin osallistuessamme ja paras tapa saada ilmoitus on liittyä postituslistallemme.

Toivottavasti tapaamme pian tapahtumissa!

Odotellessa

Seuraavaa tapahtumaa odotellessa voit lukea lisää siitä, millaista Codematella työskentely on. Alla Matias kertoo kokemuksistaan Codematella. Matias aloitti meillä 10 vuotta sitten suoraan koulun penkiltä. Ehkä tämä voisit olla sinä tulevaisuudessa?

Matias Savela dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita, mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella.

Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki.”

Matias Savela

Ohjelmistoarkkitehti

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri – paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle