Mobiilikehittäjä

Etsimme kehittäjää, joilla on aikaisempaa kokemusta mobiilisovellusten luomisesta ja joka on valmis uusiin haasteisiin. Meitä ohjaa halu tuottaa arvoa asiakkaille. Haluamme haastaa itseämme sekä löytää uusia luovia tapoja ratkaista eteentulevia ongelmia.

Lokaationa HelsinkiOulu tai Bangkok.

Mitä etsimme

Mobiilisovellusten mestari

Meillä ei ole tiukkaan laadittuja vaatimuslistoja ohjelmointikielistä tai teknologioista, jotka sinun tulisi osata. Arvostamme syvällistä ymmärrystä mobiilisovelluksista, joka on karttunut moderneilla mobiiliteknologioilla työskentelystä.

Toivomuslistalla olisi että:

  • Sinulla on usean vuoden kokemus natiivi ja cross platform kehityksestä.
  • Ymmärrät rajapintoja ja taustajärjestelmiä, joihin integroit sovelluksesi.
  • Pystyt tekemään sovelluksen yksin kannesta kanteen, mutta mieluiten työskentelet tiimissä.
  • Olet ongelmanratkaisija, joka haluaa ymmärtää asiakkaan tavoitteet ja ylittää odotukset.
  • Haluat jatkuvasti oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Voi että, jos sinulla on lisäksi osaamista esimerkiksi backendin, erilaisten rajapintojen, pilvipalveluiden, DevOpsin tai vaikkapa käyttöliittymäsuunnittelun puolelta. Laaja osaaminen on aina hyödykästä ja toivon mukaan pääset meillä laajentamaan omaasi!

No mitäpä saat vastineeksi

Rekrytointi on aina kahden kauppaa ja me tarjoamme sinulle seuraavaa:

Kiinnostavia projekteja, mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen.

  • Työyhteisön, jossa omaa osaamista ja tietotaitoa jaetaan. Näkemystäsi kuunnellaan oikeasti.
  • Mahdollisuuden luoda ratkaisuja fiksusti; ei jatkuvaa teknisen velan ottoa ja tulipalojen sammuttamista.
  • Vapautta ja vastuuta. Yhdessä tiimisi kanssa sinä teet valinnat teknologioiden, ratkaisujen ja työkalujen suhteen. Joustavuutta työaikojen ja paikan suhteen.
  • Toimiston kaupungin parhaalta paikalta, loistavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.
  • Parhaat työkaverit (ainaki omasta mielestämme)

Päällisin puolin saattaa kuulostaa tutulta.. mutta jotain tässä meidän ilmapiirissä on kuitenkin ainutlaatuista, sillä nekin jotka lähtevät kokeilemaan onko ruohon vihreämpää aidan toisella puolen, yleensä palaavat takaisin parin vuoden sisällä. Se on varmaan tuo tummapaahtokahvi.

Hakeminen

Sinun ei tarvitse alkaa täyttämään HR järjestelmän lomakkeita. Laita vaan sähköpostia osoitteeseen careers@codemate.com ja liitä mukaan CV ja tärkeimmät faktat itsestäsi. Voit piristää Lassen päivää lisäämällä viestiisi huonon vitsin.

Hae nyt

Awesome Codemate community

At Codemate we want to work in laid-back atmosphere. Here bad humor is an art form! Although we take our job seriously, we don’t have to be serious! Let’s give our one-and-only Matias a change to tell what he thinks about working at Codemate.

Matias Savela dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella.

Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki.”

Matias Savela

Lead Developer & Mentor

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity postituslistaan