Java-taustainen Kehittäjä

Onko sinulla pimeä menneisyys Java-kehityksen parissa tai pakerratko edellen saman Javahyrskyttimen kanssa vuodesta toiseen?

Kiinnostaisiko vaihteeksi oppia jotakin uutta?

Etsimme hyvää ja kokenutta tyyppiä Helsingin tai Oulun porukkaan ja ainutlaatuisiin projektitiimeihimme. Sinulla on varmasti paljon annettavaa kokemuksesi kautta uusille koodikavereillesi ja samalla saat vahvistettua omaa osaamista uusimpien tekkiksien osalta todella erityyppisten asiakasprojektien kautta. Javaakin pääset varmasti vielä tunkkaamaan jos sinunkin mielestäsi sopiva projekti tulee kohdalle.

Voimme tarjota kaiken mikä on meidän tarjottavissamme vastalahjaksi kovasta kontribuutiostasi. Kokonaisuus ei kalpene kilpailevien tarjousten rinnalla. Jos sinusta tuntuu että voisit olla hyvä tyyppi Codematen jengiin, jatka lukemista.

Tämmöistä olisi toiveissa

Enemmän pakollisia juttuja:

 • Web-järjestelmistä laaja osaaminen
 • Yli 5 vuotta Java kokemusta kehittäjänä
 • Kokemusta eri Java frameworkeista, kirjastoista ja teknologioista kuten Spring, Hibernate/JPA, servlets/JSPs, servlet containers (kuten Tomcat), GWT, Lombok, mitä näitä on..
 • Tuttua juttua on Java build automation ja dependency management työkalut kuten Ant, Maven, Gradle. 
 • Testityökalujakin olet kopeloinut, esim. JUnit, Mockito tai PowerMock.
 • Relaatiotietokannat kuten PostgreSQL on tietty hallussa
 • Tiimipelaaja ja kommunikaatiotaidot hallussa. Tässä saa puhua asiakkaille.
 • Halu oppia uusia asioita, teknologioita ja ymmärtää impakti asiakkaan liiketoimintaan.

Jos eläisimme täydellisessä maailmassa niin:

 • Asuisit PK-seudulla tai Oulussa.
 • Kokemusta Docker, DevOps ja CI/CD työkaluista (e.g. Kubernetes, Terraform, CloudFormation, Ansible)
 • Olet touhunnut enemmänkin julkisen pilven kanssa (AWS, Google Cloud, Azure) mutta tunnet myös kevyemmät vaihtoehdot (e.g. Heroku).
 • Back-endiä olet vääntänyt muillakin teknologioilla kuin Javalla, kuten Node.js, Ruby on Rails tai Go
 • Frontendiä jos olet myös tehnyt (React, Angular tai Vue) niin huh huh. 

Yhdessä räätälöimme roolin sopimaan sinun osaamiseen ja toiveisiisi.

Minkälaisia hommia

Hyviä hommia. Mutta älä usko markkinointimiestä. Ehkä helpoin tapa avata sitä minkälaista hommaa tulisit tekemään Codematella, on antaa Java-taustaisen kehittäjämme kertoa omista kokemuksistaan.

dash icon white dash icon white dash icon white
I came to Codemate with a strong Java background to strengthen my knowledge on different web technologies, and to enjoy a laid-back atmosphere. My first project was to renew the iconic Oikotie service for Sanoma, and that gave a great opportunity to extend my expertise. The Oikotie case started when our sales had identified an opportunity, which sounded like a great challenge both for me personally, and for us as a company. We discussed the business needs with the customer, and were able to gather a great team to match those targets. During the project I worked as a lead developer and my role was to make sure that our team was able to work as well as they could. I was responsible for DevOps and backend development of the system: planning the cloud architecture, deciding about technological choices, setting up the cloud environment and initializing the codebase, coding the actual BE logic and APIs, handling the integrations to external systems, and at the same time making sure that the business needs were met. I had a big role to play but it was exactly what I had wanted and asked for. At the end, the best feeling came from customer’s comments about our team’s work. We did it together, and we did it well.

Miksi Codemate?

Ollaanpa rehellisiä. Kaikki Helsingin tech toimistot on vähän saman tyyppisiä. Eli ihan pirun siistejä työpaikkoja. Hyvä palkka, toimistot viimeisen päälle, edut kunnossa ja asiakasprojektit mielenkiintoisia (ainakin osa). 

Jotain tässä meidän ilmapiirissä on kuitenkin ainutlaatuista, sillä nekin jotka lähtevät kokeilemaan onko ruohon vihreämpää aidan toisella puolen, yleensä palaavat takaisin parin vuoden sisällä. Se on varmaan tuo tummapaahtokahvi.

Annetaanpa Matiaksen, yhden pisimpään Codematella työskennelleen ja aivan uskomattoman kovan softa-arkkitehdin, kertoa syynsä olla Codematella. Viimeaikoina hän on käyttänyt eniten aikaansa data-science open source projektin parissa eräälle striimausjätille.

Mutta ennen sitä pieni propagandavideo:

Hae meille helposti

Jos jaksoit lukea tänne asti ja edelleen tuntuu että tämä voisi olla sinulle hyvä juttu, haluaisimme kuulla sinusta lisää.

Nyt ei tarvi alkaa täyttämään minkään HR järjestelmän lomakkeita, vaan riittää että laitat meille sähköpostia. Laita kuitenkin mukaan CV tai muuten tärkeät tiedot omasta työkokemuksestasi, jotta osaamme ruksia oikeat boksit ja saadaan sinut seuraavaan vaiheeseen. 

Miika jututtaa sitten sopivimmat kandit etäpuhelun avulla. Jos ei olisi korona ja kaikki, niin varmasti tarjoaisi oluen tai kahvin. Etänä nyt kuitenkin pitää tämä prosessi hoitaa ainakin alkuun.

Siitä parhaat ihmiset jatkavat tekniseen arviointiin ja lopulta katsotaan onko persoonasi puuttuva palanen meidän kulttuuristamme. Käytännössä muutama rento keskustelu eri ihmisten kanssa.

Nyt olisi kuitenkin aika valita se sininen pilleri ja painaa alla olevaa nappia.
Onnea matkaan ja toivottavasti kahvikoneella tavataan!

Hae nyt

Awesome Codemate community

At Codemate we want to work in laid-back atmosphere. Here bad humor is an art form! Although we take our job seriously, we don’t have to be serious! Let’s give our one-and-only Matias a change to tell what he thinks about working at Codemate.

Matias Savela dash icon white dash icon white dash icon white
“Meillä on juuri sopivan kokoinen yritys, jotta voimme tehdä isoja asioita mutta jokainen voi silti vaikuttaa. Codematella minulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää itseäni. Teemme töitä moderneilla teknologioilla ja seuraamme koko ajan mitä maailmalla tapahtuu. Minulla on ollut ilo työskennellä osana huikeita tiimejä mm. Netflixillä ja Adidaksella.

Nautin todella työkavereideni seurasta. Näiden yli 10 vuoden aikana on ollut hienoa huomata, että ex-codematelaiset myös usein palaavat takaisin parin vuoden sisällä ja ovi on aina auki.”

Matias Savela

Lead Developer & Mentor

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity postituslistaan