Business Developer

Kokeile yhteensopivuutesi

Myynnin ammattilainen, näkisitkö itsesi rakentamassa uutta Netflixin tai Googlen kaltaista asiakkuutta? Tai kehittämässä meille vielä syvempää suhdetta Resteliin tai Schibstediin? Etsimme IT-alan tuntevaa Business Developeria kasvattamaan jo olemassa olevia asiakkuuksiamme ja tuomaan sisään uusia. 

Toivomme, että voisit toimia lähellä Helsingin toimistoamme.

Mikä Codemate?

Me Codematella autamme yrityksiä etenemään digitalisaatiomatkallaan. Toimitamme mielekkäitä sovelluksia ja palveluita designista ylläpitoon taitavien kehittäjien ja suunnittelijoiden ketterien tiimien avulla. Autamme asiakkaitamme etenemään tärkeissä tuotekehityshankkeissaan kokonaisvaltaisesti, juuri asiakkaalle sopivalla tavalla

Meitä on tällä hetkellä 80 ja kasvamme hyvää vauhtia. Toimistomme sijaitsevat Oulun ja Helsingin keskustassa, joissa on suunnilleen samankokoiset tiimit. Tämän lisäksi Codemate on toiminut jo 15 vuotta Kaakkois-Aasiassa, jotta pystymme tarjoamaan työskentelymahdollisuuksia asiantuntijoillemme myös lämpimämmissä olosuhteissa. Markkinafokus on kuitenkin Suomessa ja länsimaissa. Codemate on osa Reaktor Fusion ekosysteemiä, jonka myötä meillä on vahva partneriverkosto erilaisten asiakastarpeiden täyttämiseen.

Minkälaisesta roolista on kyse?

Ensisijaisesti kaipaamme sinua kasvattamaan myyntiämme, mutta roolisi räätälöidään osaamisesi ja omien ambitioidesi ympärille. Ehkä haluat keskittyä tietyn bisnesalueen kasvattamiseen, tai vaikka edistää Codematen kansainvälisiä asiakkuuksia, tai ehkä haluat myynnin ohella tehdä jotain aivan muuta? Jutellaan tästä yhdessä! Käytännön työhön annamme sinulle vapauden toimia parhaaksi katsomallasi tavalla, mutta tukea ja apua meiltä saat paljon. Eikä tätä tarvitse yksin tehdä: toimisit tiiviisti yhteistyössä johdon, myynnin, projektipäälliköiden, arkkitehtien ja asiantuntijoidemme kanssa.

Haasteita on tarjolla kokeneellekin henkilölle, ja koemme, että tarjoamme loistavat puitteet onnistumiselle ja sille, että töissä on kivaa. Vaikuttavien referenssien lisäksi meillä on laaja palveluvalikoima. Et siis joudu sovittamaan asiakkaan tarpeita valmiisiin sapluunoihin, vaan pääset aidosti luomaan räätälöityjä, luovia ja toimivia ratkaisuja. Lisäksi, asiantuntijamme ovat kovia tekijöitä alalla. Kuinka muuten olisimme pienenä pohjoismaalaisena konsulttiyrityksenä tulleet edes huomatuksi Kalifornialaisten jättien silmissä? 

Aja yhteensopivuustesti

Mitä muuta tarjoamme?

Mielekkään työnkuvan ja menestyvän bisneksen lisäksi tarjoamme aidosti työn ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan kulttuurin, meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin! Tekkifirmalle tyypillisesti tarjoamme muutenkin hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat työkaverit ja lämpimän yhteisön. Käymme mm. laskettelu/hiihtomatkoilla ja harrastamme erilaisia aktiviteetteja kulttuurin, hyvinvoinnin ja hauskanpidon merkeissä, joten pääset varmasti mukaan joukkoon ja luomaan osaltasi tulevaisuuden Codematea!

Kuka tähän rooliin sopisi?

Mahdollisia taustoja on useita. Tärkeää on, että pystyt keskustelemaan sekä suomen, että englannin kielellä asiakkaiden teknisen tiimin kanssa riittävällä tasolla. Kykenet argumentoimaan eri vaihtoehdot ja ehdottamaan erilaisia teknologiaratkaisuja. Sinulla on esimerkiksi kokemusta teknisestä myynnistä softapuolella, tai kenties olet itse toiminut devaajana, projektipäällikkönä tai vaikkapa palvelumuotoilijana tässä tai entisessä elämässäsi, ja huomannut, että nautit nimenomaan asiakassuhteiden luomisesta ja niiden syventämisestä. Tärkeää olisi, että sinulla on kokemusta samankaltaisesta konsulttiyrityksestä, eli olet myynyt ohjelmistoprojekteja ja/tai ohjelmistokonsultteja. Arvostamme myös konsulttimaista otetta työhösi niin, että keskustelet sujuvasti myös ei-teknisten päätöksentekijöiden kanssa ratkaisujen mahdollisuuksista. 

Tule keskustelemaan kanssamme, niin katsotaan yhdessä, mitä voisimme yhdessä saavuttaa!

Mitä seuraavaksi?

Keskustelisimme mieluusti kanssasi. Jos tämä kuulostaa hyvältä, tsekkaa sopivuutesi alta ja jutellaan lisää! Tai vinkkaa meistä naapurille 🙂

Toivottavasti nähdään pian !

Go Forward.

Millainen yritys se Codemate oikein on?

Codematen kulttuuri – paras paikka kehittyjille.

Go Forward. Heikki ja Antti kertovat hommista Codematella.

Laita nimi listaan

Mahtavaa että olet kiinnostunut tulemaan Codematen jengiin mukaan!

Jos avoimista paikoista ei löytynyt juuri sopivaa, voi asia korjaantua ajan kanssa. Älä turhaan hakkaa F5:sta, vaan anna meidän ilmoittaa sähköpostilla kun uusia työpaikkoja avautuu. Tämä ei ole uutiskirjeen tilaus, vaan lähetämme tietoja vain avoimiin paikkoihin liittyen.

Liity listalle