Talent Acquisition Specialist (FIN)

Talentin hankkija

This requires Finnish language skills. That is why we have this post only in Finnish.


Codematen bisnes kasvaa mukavasti ja etsimme nyt tiimiimme avainrooliin rekrymarkkinoinnin ja rekrytoinnin talenttia. Olemme tällä hetkellä 80 softa-alan ammattilaista ja tavoitteena on vahva kasvu laadukkaiden rekrytointien avulla.

Parasta meillä työskentelyssä ovat työkaverit, kulttuuri ja jatkuva kehittyminen. Tätä ilosanomaa haluamme levittää alan asiantuntijoiden keskuudessa ja mahdollistaa yhä useammalle talentille onnistuneen hypyn Codematen tiimiin.

Tehtäväsi on löytää ja houkutella osaavia ohjelmistokehittäjiä rekryputkeemme. Tässä tehtävässä pystyt yhdistelemään ja oppimaan lisää sekä työnantajamielikuvan rakentamisesta (Employer Branding), markkinoinnista, että rekrytoinnista.

Toiveet ja tarpeet

Et etsi vain työpaikkaa, vaan etsit työyhteisöä jossa pääset itsekin seuraavalle tasolle. Olet intohimoinen työssäsi, ja haluat aidosti vaikuttaa työpaikkasi tulevaisuuteen. Sinulla on kokemusta teknologia-alan rekrytoinneista, rekrymarkkinoinnista ja suorahausta. Olet jatkuvasti kehittyvä ammattilainen, joka osaa sekä tehdä itse, että toimia tiimissä ja koordinoida tekemistä. 

Työssäsi tarvitset ensisijaisesti suomen kieltä sekä pääset hyötykäyttämään ulospäinsuuntautunutta persoonaasi. Töiden lisäksi myös palautuminen ja vapaa-aika on sinulle tärkeää, ja haluat että työpaikkasi ja sinun arvosi sopivat yhteen. Haluat mahdollisesti ottaa urallasi seuraavan askeleen roolisi haastavuudessa, ja haluat lisää vastuuta. Olet hauska ainakin omasta mielestäsi.

Ja vaikka kaikki ei olisikaan täysin totta sinun kohdallasi, niin uskallat silti hakea koska tiedät kyllä pärjääväsi.

Mitä tarjoamme sinulle

  • Hankkija-lätsän
  • Rekrytiimin, jossa toimit ilman välikäsiä. Tiimissäsi ovat sekä rekrytoivat esimiehet, Codematen ylin ja ylhäisin johto, että tekniset yksisarviset. Saat siis välittömän tuen sekä prosessiin että päätöksiin, ja pääset puristamaan tiimiläisistäsi kaiken irti! 
  • Työyhteisön, joka välittää aidosti ja uskoo yhdessätekemisen voimaan. Autamme sinua pääsemään seuraavalle tasolle, ja haluat auttaa meitä samassa asiassa.
  • Vapautta ja vastuuta. Sinä määrität meidän kanssamme työnkuvasi, ja saat tarpeeksi vapautta ja haluamasi verran apua siihen.
  • Etätöitä ja toimistohupeja. Me uskomme että sekä etätyölle että toimistotyölle on oma aikansa ja paikkansa. Miten sinä koet, että voit parhaiten hoitaa tehtäväsi?
  • Nautinnolllisia hetkiä töissä ja vapaa-ajalla. Meidän mielestämme töistä pitää nauttia, ja meillä on paljon työkavereidesi järjestämiä pieniä tapahtumia vapaa-ajalla.
  • Kilpailukykyisen korvauksen työstäsi, sekä mittavat työsuhde-edut.

Miksi Codemate?

Codemate on Luova Teknologiatoimisto. Paikka jossa työkaverit ovat oikeasti kavereita, ilmapiiri on rento, mutta osaamisen taso on äärimmäisen kovaa.

Monelta osin olemme samanlainen työpaikka kuin muut meidän kaltaiset modernit tech-firmat. Hyvä palkka, toimistot viimeisen päälle, hupireissuja, edut kunnossa ja asiakasprojektit mielenkiintoisia. Jotain tässä meidän ilmapiirissä on kuitenkin ainutlaatuista, sillä nekin jotka lähtevät kokeilemaan onko ruohon vihreämpää aidan toisella puolen, yleensä palaavat takaisin parin vuoden sisällä. Se on varmaan tuo tummapaahtokahvi.

Meillä pääset rooliin, jossa näet kätesi jäljen. 

Hae

Jos tehtävä tuntui sinulle sopivalta, laita meille sähköpostilla osoitteeseen careers@codemate.com

Haethan tehtävää 24.6 mennessä. Täytämme position heti sopivan henkilön löytyessä, joten kannattaa laittaa hakemusta samantien.

Onnea matkaan ja toivottavasti pian tavataan!

Apply now

Get in the list

Great that you consider Codemate as a workplace!

If there wasn’t open positions that match your skills you can sign up to our email list to be among the first to know when new opportunities are opened! SIGN ME UP

Yes, put me in the list.