Business Development Director

Testaa sopivuutesi.

This advertisement is in Finnish, as we require Finnish language for this role.

Näkisitkö itsesi meillä rakentamassa uutta Netflixin tai Googlen kaltaista asiakkuutta? Tai kehittämässä meille vielä syvempää suhdetta Resteliin tai Schibstediin? Etsimme kokenutta IT-alan tuntevaa Business Development Directoria kasvattamaan jo olemassa olevia asiakkuuksiamme ja tuomaan sisään uusia.

Mikä Codemate?

Me Codematella autamme yrityksiä etenemään digitalisaatiomatkallaan. Toimitamme mielekkäitä sovelluksia ja palveluita taitavien kehittäjien ja suunnittelijoiden ketterien tiimien avulla. Autamme asiakkaitamme etenemään tärkeissä tuotekehityshankkeissaan kokonaisvaltaisesti, juuri asiakkaalle sopivalla tavalla

Meitä on tällä hetkellä 80 ja kasvamme hyvää vauhtia. Toimistomme sijaitsevat Oulun ja Helsingin keskustassa, joissa on suunnilleen samankokoiset tiimit. Tämän lisäksi Codemate on toiminut jo 15 vuotta Kaakkois-Aasiassa, jotta pystymme tarjoamaan työskentelymahdollisuuksia asiantuntijoillemme myös lämpimämmissä olosuhteissa. Markkinafokus on kuitenkin Suomessa ja länsimaissa. Codemate on osa Reaktor Fusion ekosysteemiä, jonka myötä meillä on vahva partneriverkosto erilaisten asiakastarpeiden täyttämiseen.

Etätyö luonnollisesti onnistuu, mutta toivomme, että voisit toimia lähellä Helsingin toimistoamme.

Aja yhteensopivuustesti.

Minkälaisesta roolista on kyse?

Ensisijaisesti kaipaamme sinua kasvattamaan myyntiämme, mutta roolisi räätälöidään osaamisesi ja omien ambitioidesi ympärille. Ehkä haluat keskittyä tietyn bisnesalueen kasvattamiseen, tai vaikka edistää Codematen kansainvälisiä asiakkuuksia, tai ehkä haluat myynnin ohella tehdä jotain aivan muuta? Jutellaan tästä yhdessä! Käytännön työhön annamme sinulle vapauden toimia parhaaksi katsomallasi tavalla, mutta tukea ja apua meiltä saat paljon. Eikä tätä tarvitse yksin tehdä: toimisit tiiviisti yhteistyössä muun johdon, myynnin, projektipäälliköiden, arkkitehtien ja asiantuntijoidemme kanssa.

Haasteita ja isot saappaat on toki tarjolla, mutta koemme, että tarjoamme loistavat puitteet onnistumiselle ja sille, että töissä on kivaa. Vaikuttavien referenssien lisäksi meillä on laaja palveluvalikoima. Et siis joudu sovittamaan asiakkaan tarpeita valmiisiin sapluunoihin, vaan pääset aidosti luomaan räätälöityjä, luovia ja toimivia ratkaisuja. Lisäksi, asiantuntijamme ovat kovia tekijöitä alalla. Kuinka muuten olisimme pienenä pohjoismaalaisena konsulttiyrityksenä tulleet edes huomatuksi Kalifornialaisten jättien silmissä?

Mitä muuta tarjoamme?

Mielekkään työnkuvan ja menestyvän bisneksen lisäksi tarjoamme aidosti työn ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan kulttuurin, meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin! Tekkifirmalle tyypillisesti tarjoamme muutenkin hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat työkaverit ja lämpimän yhteisön. Käymme mm. laskettelu/hiihtomatkoilla ja harrastamme erilaisia aktiviteetteja kulttuurin, hyvinvoinnin ja hauskanpidon merkeissä, joten pääset varmasti mukaan joukkoon ja luomaan osaltasi tulevaisuuden Codematea!

Palkasta vielä: Uskomme palkkaukseen, joka kannustaa henkilökohtaisten onnistumisten lisäksi pitkäjänteisyyteen ja yhteistyön lisäämiseen. Myyntiprovisio ei ole vallitsevassa asemassa kokonaispalkkauksessa.

Kuka rooliin sopisi?

Mahdollisia taustoja on useita. Tärkeää on, että pystyt keskustelemaan sekä suomen, että englannin kielellä asiakkaiden teknisen tiimin kanssa riittävällä tasolla. Kykenet argumentoimaan eri vaihtoehdot ja ehdottamaan erilaisia teknologiaratkaisuja. Sinulla on esimerkiksi jo vuosien kokemus teknisestä myynnistä softapuolella, tai kenties olet itse toiminut devaajana, projektipäällikkönä tai vaikkapa palvelumuotoilijana tässä tai entisessä elämässäsi, ja huomannut, että nautit nimenomaan asiakassuhteiden luomisesta ja syventämisestä. Hienoa olisi, jos sinulla olisi myös konsulttimainen ote työhösi niin, että keskustelet sujuvasti myös ei-teknisten päätöksentekijöiden kanssa ratkaisujen mahdollisuuksista. 

Etsimme henkilöä, jolla on tarpeeksi kokemusta ottamaan haltuun ja tuomaan meille lisää pitkäaikaisia ja isoja asiakkuuksia. Koemme, että tämä vaatii useamman vuoden kokemuksen ja näytön alalla, mutta voit toki tulla ja osoittaa luulomme vääräksi!

Mitä seuraavaksi?

Keskustelisimme mielellämme kanssasi. Jos tämä kuulostaa hyvältä, tsekkaa sopivuutesi alta ja jutellaan lisää!

Tai vinkkaa meistä naapurille 🙂

Toivottavasti nähdään pian !

Go Forward.

Mitä Codemate tekee ja ketä meillä on töissä?
ENG subs available

Codemate kulttuuri – para paikka kaltaisellesi pelinrakentajalle.

Heikki ja Antti kertoo matkastaan Codematella.
ENG subs available

Get in the list

We are really thankful if you are considering a career at Codemate.

If there wasn’t open positions that match your skills you can sign up to our email list to be among the first to know when new opportunities are opened!

Put me in the list