Miksi valita Codemate?

Olen Anna Tuomola ja aloitin Codematella syksyllä 2021 Talent Acquisition Managerin roolissa ottaen vastuulleni rekrytointitoimintamme. Yli 6 vuotta toimialalla olleena olen nähnyt monia IT-alan työnantajia. Saatan tässä kohtaa olla hieman puolueellinen, mutta haluan kertoa, mikä minun mielestäni tekee Codematesta erityisen työnantajan.

”Kaikki teknologiayritykset ovat rentoja, tarjoavat hyviä etuja ja loistavan työympäristön, miksi Codemate olisi erilainen?”

Joistain näkökulmista Codemate ei todennäköisesti ole niin erilainen. Meilläkin on mukava rento ilmapiiri, upeat edut, mahtava työyhteisö, kauniit toimistot loistavilla sijainneilla, hauskoja tempauksia, hiihtoretkiä jne. Mutta on myös asioita, jotka erottavat Codematen massasta.

01. Työn ja vapaa-ajan tasapaino.

Usein uskotaan, että konsulttiyrityksissä vallitsee tiukka bisnesmentaliteetti, jossa vain rahalla on väliä. Codematella asia on toisin. Vaikka olemmekin todella ylpeitä työstämme ja panostamme siihen paljon, kaikki yrityksen johdosta ja omistajista lähtien tietävät, että kyse on loppujen lopuksi vain työstä. Yksityiselämä ja vapaa-aika on merkityksellisempää ja joskus tarvitaan enemmän joustavuutta.

Tämä joustavuus kohdistuu meillä kaikille, olipa sinulla lapsi, kissa, koira, papukaija, vene tai jos vaan satut kaipaamaan vähän enemmän aikaa itsellesi. Teemme aina parhaamme jotta sinulla olisi tarvitsemasi tasapaino elämässäsi!

02. Pieni yritys – isot asiakkaat kuten Netflix ja Google.

Meitä on noin 80 henkilöä (ja kasvamme) kolmessa toimistossa, joten voit tuntea lähes kaikki työkaverisi. Työ sujuu paljon paremmin, kun tuntee kollegat ja työpaikalla on turvallinen ja rento ilmapiiri. Meillä on tiimeissämme paljon asiantuntemusta ja siksi pääsemme työskentelemään suurten, arvostettujen asiakkaiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa. Olemme osallistuneet mm. Googlen ja Netflixin avoimen lähdekoodin projekteihin Kaliforniassa. Olemme myös osa Fusion Ecosystemia, joka tarjoaa meille potentiaalisia kollegoita, asiakkaita ja projekteja maailmanlaajuisesti.

03. Bangkokin toimisto.

Toimimme kolmessa toimipisteessä: Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa! Sillä miksi ei? Syy siihen, miksi olemme siellä, on olemassa (pitkä) tarina. Nykyinen perustelu olemassaolollemme Bangkokissa saattaa kuulostaa hassulta: meille ei ole paljon paikallista bisnestä, mutta pystymme tarjoamaan työntekijöillämme hieman erilaisen elämäntavan. Jos haluat työskentellä palmujen alla puoli vuotta tai enemmän, meillä se on mahdollista! Lue lisää siitä, mitä Bangkokin toimistollamme on tarjota tästä blogikirjoituksesta.

Tule katsomaan itse!

Tulen varmasti löytämään lisää asioita jotka tekevät Codematesta erilaisen työpaikan kun vaan tutustun yritykseen ja ihmisiin vielä paremmin.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, pirauta minulle ja jutellaan tilanteestasi! Voit myös testata soveltuvuutesi avoimiin positioihimme täällä.

Kokeile testiä se on helppoa ja hauskaa!

C icon
dash icon das icon

Kiinnostuitko?

Jukka kertoo mielellään uramahdollisuuksista Codematella.

Lisää tarinoita

Tsekkaa blogistamme lisää mielenkiintoisia tarinoita

Katso kaikki artikkelit